Connect with us

Revistateo.ro

CE MAI CITIM. „Te aștept”, de J. Lynn

Inedit

CE MAI CITIM. „Te aștept”, de J. Lynn

Cartea „Te aștept” a lui J. Lynn este bestseller New York Times, iar editura Epica, care a tradus-o pentru publicul românesc, vorbește pe limba tinerilor și reușește să îi atragă și cu ocazia acestei cărți.

Jennifer L. Armentrout sau cunoscută mai ales sub pesudonimul J. Lynn vine cu o poveste captivantă de iubire, care impresionează în mod deosebit și unic. Cartea este bine scrisă, cu o voce narativă puternică, multă acțiune și o intrigă care te ține acolo, pagină cu pagină. Povestea sună în felul următor.

În urma unei întâmplări nefericite, Avery părăsește casa și pleacă la mii de kilometri depărtare. Trebuie să aibă grijă doar de brățara de la mână și de prezentarea la cursuri în fiecare dimineață. Cameron este, pe de altă parte, mai puțin matinal și nu ține atât de mult la această rutină de zi cu zi. Este tipul sexy și atrăgător de care Avery ar trebuie să se ferească.

Trecutul lui Avery (întâmplarea nefericită care a determinat-o să plece de acasă) iese încetul cu înceutl la iveală, aceasta deschizându-se treptat lui Cam.

teastept

De-a lungul cărții, cititorii vor observa că Avery are nevoie de terapie, deoarece aceasta nu a beneficiat de ajutorul psihologic și de afecțiune atunci când era mică din partea părinților ei. Cameron devine partenerul ideal pentru Avery, fiind un sprijin psihologic de care aceasta are nevoie. Totuși, bărbatul chipeș are o problemă cu controlarea furiei, fiind uneori excesiv.

Cartea se citește rapid și este plină de trăiri formidabile, spune povestea de iubire dintre Avery și Cam dar îți dezvăluie treptat și dramele și suferința pe care protagonista le ascunde în adâncul sufletului.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top