Connect with us

Revistateo.ro

Un soț și tată ideal? Iată semnele dacă iubitul tău are toate datele!

Stiri

Un soț și tată ideal? Iată semnele dacă iubitul tău are toate datele!

Ai o relație de ceva vreme și te întrebi cum ar fi să faci pasul următor: nunta și apoi un copil? Este firesc să îți pui întrebarea aceasta și nu doar pentru că nu te vezi pe tine în noul rol, oricum tu te cunoști cel mai bine, dar te întrebi dacă iubitul tău va fi un soț și un tată perfect pentru copiii voștri.

TE AJUTĂ LA CURĂȚENIE
Dacă este un bărbat săritor și te ajută prin casă, este primul semn că ți-ai ales soțul potrivit. Dacă ridică picioarele când dai cu aspiratorul sau chiar ți-l ia din mână ca să aspire el, este evident că iubitul tău te respectă și te va ajuta la treburile care consolidează relația. Un bărbat de casă, este, deci, un soț bun.

NU ÎȘI PIERDE CUMPĂTUL
Dacă atitudinea lui în situații limită este una rațională și încearcă să te facă să vezi partea plină a paharului sau să îți ofere soluții, este clar că este bărbatul de care ai avut nevoie toată viața. Dacă se pierde cu firea și nu îi place când îl critici și devine brusc extrem de agitat sau exagerat de sensibil, nu e tocmai bărbatul ideal pentru tine.

NU IA VIAȚA FOARTE ÎN SERIOS
Dacă te supune unor jocuri hazlii, te gâdilă și îți face surprize, fii convinsă că la fel se va purta și cu copilul vostru. Spiritul copilăresc trebuie menținut pentru a avea o familie fericită. Fugi de un bărbat care impune restricții și este mereu sobru. Un copil are nevoie de bucurie și afectivitate în jur.

VREA SĂ FIE UN BUN TATĂ
În cazul în care îți tot repetă grijile cu privire la rolul său de tată, fiindu-i teamă că nu se va descurca, e de bine! Asta arată că este preocupat pe bune de cum să devină un tată ideal pentru copilul vostru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top