Connect with us

Revistateo.ro

4 motive pentru care pantofii tăi arată ieftin

Inedit

4 motive pentru care pantofii tăi arată ieftin

Având în vedere cât de repede se poate uza o pereche de pantofi (chiar și una scumpă), poate fi destul de dificil să optezi pentru unii la un preț mai ridicat. Dar, doar pentru că ai un buget mai redus, nu înseamnă că pantofii tăi trebuie să arate ieftin. Cheia este să știi ce anume face un pantof să arate ieftin și să îți dai seama că ce arată bine pe un pantof scump, nu arată neaparat fabulos pe unul la un preț redus. Iată 4 motive pentru care pantofii tăi arată ieftin!

1. Platforma este prea mare. Din păcate, cu cât platforma pantofilor este mai mare, cu atât aceștia arată mai rău. Asta se întâmplă mai ales în cazul celor cu platformă ascunsă, care arată mai mult ca o copită cu un toc mare în spate. Pantofii fără platformă tind să aibă un aspect mai elegant și mai rafinat. Dacă totuși vrei sa alegi platformele fiind că sunt mai comode, optează pentru unele de dimensiune mai mică, mai finuțe.

2. Nu ți se potrivesc. Nepotrivirea mărimii, nu numai că arată ciudat, dar te face să te simți incomod. Nu contează cât de superbă este o pereche de pantofi. Dacă marimea nu exact cea mai potrivită, renunță la ei! Sigur că poți să adaugi branțuri sau să îi întinzi puțin, dar merită să treci prin toate astea?

3. Sunt prea strălucitori. Pielea lăcuită arată grozav pe negru sau alb. Dacă optezi pentru o culoare mai aprinsă, cum ar fi albastru sau roz, poate fi un dezastru. Acest lucru este valabil, mai ales dacă pantofii sunt din imitație de piele.

4. Sunt prea încărcați. Chiar și pantofii cu un preț ridicat pot arăta ieftin, dacă nu știi cum să îi alegi. Optează întotdeauna pentru modelele clasice, curate.  Spre exemplu, dacă iubești animal print-ul,  alege un pantof care este în totalitate îmbrăcat în animal print, nu unul care îmbină tot felul de texturi, modele și culori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top