Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Victor Slav tată pentru a doua oară?

Victor Slav și-a pus fanii pe gânduri cu ultima lui postare de pe rețelele de socializare. Victor Slav a precizat că va avea parte de o realizare frumoasă în perioadă următoare, însă nu a dezvăluit motivul, astfel că urmăritorii s-au gândit la nuntă sau la al doilea copil. Iată ce le-a transmis vedeta despre speculațiile făcute!

Victor Slav și iubita lui, Selina, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste chiar dacă în urmă cu câteva luni cei doi au fost despărțiți.

Victor Slav și-a anunțat fanii că va avea parte de un eveniment special în viața lui și va fi o realizare frumoasă, atât pentru el, cât și pentru urmăritori. Cele mai multe persoane s-au dus cu gândul că acesta se va căsători sau va deveni tată pentru a doua oară.

Victor Slav va avea parte de un eveniment special în viața lui

Victor Slav a făcut marele anunț pe contul lui personal de Facebook, însă nu a oferit prea multe detalii deoarece a mărturisit că va fi o surpriză. După ce secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de diferite speculații, Victor Slav a vrut să clarifice situația, astfel că a dat de înțeles că nu este vorba de nuntă sau de un copil.

”Sunt foarte încântat de ceea ce urmează să se întâmple! O realizare frumoasă atât pentru mine, cât și pentru voi. Nu vă dau acum prea multe detalii pentru că este o surpriză.”, este postarea făcută de Victor Slav, pe rețelele de socializare.

”Nuntă sau bebe?! Păi și care este realizarea frumoasă atât pentru mine, cât și pentru voi.”, este răspunsul lui Victor Slav.

Victor Slav nu exclude varianta de a se însura

Victor Slav și iubita lui sunt împreună de mulți ani, iar vedeta nu exclude varianta de a se căsători pentru a doua oară. Victor Slav a mărturisit că nu vrea să își facă planuri înainte, iar toate lucrurile din viața lui vor veni la momentul potrivit.

„Sunt într-o relație foarte frumoasă de 3 ani, dar cererea în căsătorie nu știu când vine. Eu sunt un om foarte serios și da, mă gândesc la lucruri serioase, dar eu niciodată nu mi-am făcut planuri înainte, iau lucrurile așa cum vin ele. Știu că e un clișeu, dar așa e”, spunea Victor Slav, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top