Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul solar sau cum îți influențează Soarele zodia

Horoscop

Horoscopul solar sau cum îți influențează Soarele zodia

În multe astrograme și horoscoape ai auzit probabil despre poziția Soarelui în zodia ta: este vorba despre felul în care te influențează Soarele în funcție de datele nașterii tale, luând în calcul mai ales dacă te-ai născut ziua, atunci când soarele este prezent. Iata cum afectează soarele fiecare zodie în horoscopul solar.

BERBEC
Soarele înseamnă energie și vitalitate. Nativii acestei zodii beneficiază din plin de prezența Soarelui în viața lor, fiind persoane încrezătoare în sine și de multe ori își asumă riscuri inutile pentru a demonstra că nimic nu le poate sta în cale.

TAUR
Pe tauri, soarele îi afectează într-un mod ceva mai special. Și anume, taurii renunță la partea lor romantică atunci când Soarele întră în zodia lor și se axează mai mult pe latura rațională, adesea materială a vieții.

GEMENI
Gemenii sunt extrem de avantajați de prezența Soarelui în zodia lor, deoarece ingresul Soarelui înseamnă vești bune. Soarele contribuie la imaginația bogată a Gemenilor, simțindu-se mai inspirați și mai capabili de a duce la bun sfârșit proiecte care par o iluzie.

RAC
Racii pot suferi schimbări foarte dure prin prezența soarelui în zodia lor. Și asta pentru că racii, fiind extrem de sensibili, sunt sub custodia Lunii. Schimbările comportamentale cauzate de soare pot fi și bune și rele, în funcție de fiecare personalitate în parte.

LEU
Este semnul astrologic de domiciliu al soarelui. Nu degeaba i se spune leului că este regele junglei, el reprezintă centrul, așa cum Soarele este centrul unei galaxii, și, în jurul lui roiesc planetele și sateliții acestora.

FECIOARĂ
La fel ca și în cazul taurilor, fecioarele primesc inspirație în domeniul afacerilor atunci când soarele intră în zodia lor. Latura materială se dezvoltă cu o rapiditate foarte mare, la fel de mare cu care poate descrește la părăsirea astrului.

BALANȚĂ
Se pare că pe balanțe nu le avantajează deloc poziția Soarelui: devin iritate, nervoase și prezintă stări de agitație fără explicații raționale. Încrederea în sine scade și se instalează anxietatea și depresia.

SCORPION
Scorpionii nu sunt nativi de lumină, întrucât le place să planeze misterul asupra lor. Soarele îi perturbă și îi dezgolește de secrete, iar asta îi vulnerabilizează.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii reușesc să se bucure din plin de soare: aceștia îmbină perfect latura materială cu cea spirituală. Săgetătorii au țeluri înalte și soarele îi ajută să le ducă la capăt, iar pentru asta, nativii acestei zodii muncesc până nu mai văd cu ochii.

CAPRICORN
Horoscopul solar pentru Capricorn cuprinde sacrificii și ascensiuni neașteptate, toate cu sudoare. Tot timpul munca va da roade pe măsura așteptărilor și a credinței reușitei.

VĂRSĂTOR
Soarele accentuează latura altruistă a Vărsătorilor, fiind dispuși să își taie un braț pentru prietenul cel mai bun sau să facă economii pentru a ajuta pe cineva la nevoie.

PEȘTI
Peștii sunt confuzi din cauza Soarelui și au un comportament contradictoriu. Peștii afișează o latură sensibilă accentuată, dar înăuntrul lor sunt foarte echilibrați. Soarele îi determină să ia decizii pe care nu le-ar fi gândit în mod normal în acea zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top