Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai frumoase geci pentru toamnă

Inedit

Cele mai frumoase geci pentru toamnă

Chiar dacă vremea este mai rece, ploaia mai deasă și vântul mai aspru, toamna este plăcută în felul ei. Mai ales pentru că ne dă oportunitatea să ne reînnoim garderoba și să ne îmbrăcăm în culori frumoase precum albastru, vișiniu, negru sau maro. Mai jos poți citi care sunt cele mai frumoase geci pentru toamnă și cum le poți purta. Vezi care sunt tendințele!

Dacă ești adepta ținutelor sport, toamna asta ești o fericită! Gecile sport sunt în trend, iar marile case de modă nu au ezitat să le prezinte pe podium. Fendi și Luis Vuitton propun gecile matlasate, iar Calvin Kleinși Isabel Marant se axează pe culori cum ar fi kaki și maro. De asemenea, imprimeurile foarte colorate, animal print și pielea de șarpe sunt la modă!

CITEȘTE ȘI: TENDINȚE ARTICOLE VESTIMENTARE CU GULER

În trend rămân și gecile de piele. Multe fermoare, buzunare, culoarea neagră și chiar mantourile lungi din piele, sunt cele mai populare. Alege ce ți se potrivește! Se pare că la modă este și pielea întoarsă, mai ales în nuanțele de maro!

Moda army revine! Fie că alegi o geacă scurtă, o parka sau un mantou, culoarea kaki si imprimeurile army sunt alegerea cea mai bună. Se potrivesc cu multe alte culori și pot fi purtate cu succes alături de o pereche de bocanci!

Alege mantourile oversized. Acestea sunt potrivite, mai ales pentru zilele friguroase și pot fi adaptate la orice ținută. Sunt foarte practice și merg bine cu o pereche de botine sau cu niște cizme. Combinațiile de alb și negru sunt foarte inspirate. De asemenea, culori ca albastru puternic sau burgundy te pot scoate din anonimat. Un guler sau o glugă cu blană sunt perfecte.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top