Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri de make-up pentru ochii căprui

Machiaj

Trucuri de make-up pentru ochii căprui

Peste 55% din populația lumii are ochii căprui, așadar sunt foarte comuni. Totuși se numără printre cei mai atrăgători ochi, mai ales dacă știi cum să îi pui în valoare. Este foarte important să cunoști nuanțele care ți se potrivesc, pentru a nu transforma machiajul tău într-un dezastru. Există modalități prin care poți avea o privire izbitoare. Iată câteva trucuri de make-up pentru ochii căprui!

Alege nuanțele metalice! Tonuri metalice de maro, auriu, violet și chiar roz, fac ochii să iasă în evidență. Sunt de preferat dacă vrei să ai un aspect îndrăzneț și să atragi atenția. Ai grijă totuși, să nu exagerezi!

CITEȘTE ȘI: 5 TRUCURI DE MACHIAJ CATE TE ÎNTINERESC

Folosește un creion alb! Ajută la evidențierea ochilor și alături de nuanțele metalice poate oferi ochilor căprui o frumusețe reală. Pentru a preveni petele, aplică întâi puțină pudră aproape de pleoapă. Alte nuanțe potrivite sunt albastru închis, violet sau maro. Pentru un aspect deosebit, aplică nuanțele mai închise pe pleoapa de sus și cele deschise pe cea de jos.

Dacă îți dorești un aspect mai natural, alege cu încredere tonurile neutre cum ar fi piersica, griul sau maroul. Vei avea un aspect natural, dar atrăgător în același timp. Nu uita de fardul de obraz! Alege nuanțe rozalii, sau chiar unele care duc spre roșu. Te avantajează dacă ai ochii căprui.

În loc să porți un rimel comun de culoare neagră, poți opta pentru nuanțe de bleumarin. Acestea oferă luminozitate ochilor căprui.

Buzele sunt foarte importante! Alege culori ca roșu sau coral, în nuanțe aurii. Un roșu teracotă te pune în evidență. Dacă totuși vrei un look cuminte, aplică pur și simplu fond de ten pe buze, hidratează cu un balsam de buze și la final aplică un luciu transparent. Asigură-te că există întotdeauna un echilibru între ochii și buzele tale. Dacă te machiezi puternic la ochi, încearcă o culoare neutră la buze.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top