Connect with us

Revistateo.ro

Remedii inedite împotriva vergeturilor

Stiri

Remedii inedite împotriva vergeturilor

Vergeturile sunt crăpături superficiale ale pielii, care se dezvoltă de obicei în zone cum ar fi picioarele, brațele, fesele, abdomenul. Aceste semne apar cel mai des atunci când corpul este supus la anumite procese drastice, cum ar fi pierderea masivă în greutate, într-o perioadă foarte scurtă de timp. Atunci se depășește limita de elasticitate a pielii și aceasta nu rezistă șocului. De aceea dietele drastice care promit că vă slăbesc aproape instant fără să faceți sport nu sunt recomandate. Există anumite metode prin care puteți să evitați apariția vergeturilor și să ameliorați aspectul acestora, însă este aproape imposibil să le faceți să dispară. Iată câteva remedii inedite împotriva vergeturilor, care vă vor ușura munca.

Albușul de ou este bogat în proteine și este foarte eficient în tratarea vergeturilor. Aplicați albuș de ou pe zonele afectate și îndepărtați-l după ce se usucă complet, cu apă caldă. Masați apoi pielea cu un ulei vegetal. Recomandate sunt uleiul de argan, de migdale, de măsline sau uleiul de germeni de grâu.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ MAI MULTE DESPRE COSMETICELE ORGANICE

Sucul de lămâie este de asemenea foarte eficient, fiind renumit pentru proprietățile de albire naturală a pielii. Aciditatea lui vă ajută la ameliorarea aspectului neplăcut al pielii. Masați-vă pielea cu suc de lămâie și lăsați-l să acționeze timp de 10 minute. Aveți grijă la posibilele tăieturi sau răni pe care le-ați putea avea în acele zone.

Zahărul este cel mai bun remediu pentru a combate vergeturile. O lingură de zahăr amestecată cu ulei de migdale și cîteva picături de suc de lămâie, poate face minuni. Încercați acest procedeu cel puțin o lună în mod constant, pentru a putea avea parte de rezultate optime.

Sucul de cartofi este cel mai indicat pentru a preveni apariția vergeturilor. Acesta ajută la refacerea celulelor pielii. Aplicați suc de cartofi pe zona care ar putea fi afectată, sau pur și simplu tăiață un cartof în două și masați pielea cu el, timp de câteva minute.

Nu uitați! Pentru ca toate aceste remedii naturale să funcționeze, este foarte important să le folosiți cu perseverență și răbdare!  Sportul și alimentația echilibrată sunt extrem de importante. Vergeturile nu sunt deloc ușor de tratat.

 

2 Comments

2 Comments

  1. abby

    2014-10-23T22:04:15+03:00 at 2014-10-23T22:04:15+03:00

    Sagetator30.11 și el 8.11

  2. Gabriel

    2014-10-25T06:34:47+03:00 at 2014-10-25T06:34:47+03:00

    Non-sens. Auzi, trebuie sa le faci o luna întreaga!!! Dar le-a folosit cineva si sunt poze, dovezi?!?
    Si la sfârșit nu înțeleg ce are „prefectura” cu toată asta: „Sportul și alimentația echilibrată sunt extrem de importante. Vergeturile nu sunt deloc ușor de tratat.”….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top