Connect with us

Revistateo.ro

Renée Zellweger explică de ce fața ei arată diferit

Inedit

Renée Zellweger explică de ce fața ei arată diferit

Când Renée Zellweger s-a afișat luni la premiile Elle’s Women in Hollywood, internetul a explodat și toată lumea s-a întrebat ce se întâmplă cu fața ei. Iată ca ieri Renée a dat și o replică zvonurilor și speculațiilor.

„Mă bucur că oamenii cred că arăt diferit. Trăiesc diferit, mai fericită, am o viață mai împlinită, sunt încântată și probabil asta se vede.”,  a afirmat vedeta.

Deși crede că discuțiile cu privire la aspectul ei sunt o prostie, Zellweger s-a văzut nevoită să răspundă. „Se pare că oamenii care vin să sape după adevăruri abjecte care nu există, nu vor pleca de pe veranda mea până nu răspund la usă.”, a declarat pentru revista People.

Actrița de origine americană, care va apărea în curând în The Whole Truth, declară că nu înțelege tot acest tumult.

„Prietenii mei spun că arăt liniștită. Sunt sănătoasă. Pentru o lungă perioadă de timp nu m-am descurcat prea bine cu asta. Am avut un program care nu este sustenabil în mod realist și care nu mi-a permis să am grijă de mine.

În loc să mă opresc pentru a mă recalibra, am continuat să merg înainte până când am fost epuizată și am făcut alegeri greșite ca să îmi ascund epuizarea. Am fost conștientă de haos, și în cele din urmă am ales lucruri diferite.”

Vedeta a ținut musai să specifice că oamenii nu o cunosc acum, la vârsta de 40 de ani. „Poate că arăt diferit. Cine nu îmbătrânește?”

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top