Connect with us

Revistateo.ro

GALERIE FOTO. Cum îți decorezi baia doar cu prosoapele

Stiri

GALERIE FOTO. Cum îți decorezi baia doar cu prosoapele

Baia este locul în care te pregătești de ieșire în oraș, locul în care te reîmprospătezi după o zi de muncă sau locul în care vrei să te simți bine măcar 5 minute cât îți faci nevoile. Și cum poți să ai o baie frumoasă dacă nu având un decor care să nu te facă să strâmbi din nas. Prosoapele pot fi elementul cheie care ți-a lipsit pentru a-ți decora baia fără prea multe bătăi de cap.

Ce trebuie să ții cont atunci când folosești prosoapele (și) în scop decorativ este că acestea trebuie bine integrate în încăpere mai ales din punct de vedere cromatic. Poți opta pentru un mobilier precum cel din imaginea de mai sus a articolului, în care să introduci prosoapele înfășurate frumos pe rafturile triunghiulare. Alege culori care să se completeze.

Poți avea o baie chic! dacă așezi prosoapele lângă produsele de îngrijire corporală, pe rafturi. În cazul în care ai prosoape verzi sau roz, ține cont că aceste culori trebuie să predomine și în rândul celorlalte obiecte de decorațiune din baie, cum ar fi recipientele pentru săpunuri sau ușa dulăpiorului în care ții diferite produse personale.

Poți folosi coșurile pentru depozitarea produselor de îngrijire personală pentru a fi umplute cu prosoape împăturite identic, peste care poți adăuga pe urmă produsele de îngrijire corporală într-o dezordine aparentă. Baia ta va avea un look grozav, la care nici nu te-ai fi gândit vreodată.

Prosoapele verzi cu buline dau un aer naturist băii tale

Așează prosoapele făcute sul pe suporturile pentru halaturile de baie, dacă dorești un decor unic

Peste prosoapele de pe rafturile din lemn poți adăuga o floare

Prosoape și lumânări pentru o baie ca-n povești

Un suport inedit pentru prosoapele tale

Dacă nu știi ce culoare să alegi pentru prosoapele tale decorative, alege albul – te va salva mereu

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top