Connect with us

Revistateo.ro

Exclusiv pentru bărbați. 5 motive să-ți lași barbă (nu doar iarna!)

Stil de viata

Exclusiv pentru bărbați. 5 motive să-ți lași barbă (nu doar iarna!)

Mulți bărbați își lasă barba mare pe timpul iernii ca factor de protecție împotriva frigului, însă nu este singurul argument pentru care îți poți lăsa barba mare, și nu doar iarna.

E MAI IEFTIN CU BARBĂ
Fă un calcul rapid și vezi cât cheltui dacă dai banii pe lamele de ras și apoi pe after-shave. Însă, dacă lași barba să-ți crească situația devine mai lejeră pentru buzunarul tău, întrucât un aparat de bărbierit (îl poți folosi chiar și pe cel de tuns, care are numere) îl cumperi o singură dată.

BĂRBAȚII CU BARBĂ AU MAI MULT TIMP LIBER
Dacă ești mai leneș sau pur și simplu îți place să trândăvești în pat uitându-te la un meci de tenis sau fotbal fără să te gândești că următoarele 20 de minute va trebui să le petreci în baie ocupându-te de barba ta, știi deja care e soluția. În fiecare dimineață bărbații pierd timp aranjându-și barba, dându-se cu creme și tot felul de loțiuni anti-infectare.

BARBA TE FACE MAI ÎNȚELEPT
Deși nu s-a demonstrat științific acest lucru, însă oamenii cu barbă par mai înțelepți. Un bărbat cu barbă se va impune în societate mai degrabă decât unul fără barbă, deoarece barba semnifică autoritate.

ARĂȚI BINE CU BARBĂ
Sunt situații în care bărbații nu sunt mulțumiți de felul în care arată și se gândesc că poate o schimbare a podoabei capilare ar fi soluția sau chiar trecerea pe la sală să facă pectoralii după care tânjesc domnișoarele. Nu te-ai gândit că elementul lipsă, care te face mai frumos, este chiar barba?

BARBA ÎȚI ȚINE DE CALD
Mai ales pe timpul iernii. Bărbații care renunță la barbă în sezonul rece sunt extrem de dezamăgiți pe urmă de decizia luată. Bărbații fără barbă tremură de frig din toate încheieturile, iar bărbia lor se congelează automat. Barba te salvează pentru că sloiurile de gheață se vor depune pe firele de păr și nu direct pe piele.

1 Comment

1 Comment

  1. Dragomir Cristina

    2014-10-26T00:27:23+03:00 at 2014-10-26T00:27:23+03:00

    abia acum inteleg de ce al meu refuza sa se barbiereasca de doua saptamani 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top