Connect with us

Revistateo.ro

Lamar Odom nu îi dă divorțul lui Khloe Kardashian

Inedit

Lamar Odom nu îi dă divorțul lui Khloe Kardashian

Khloe Kardashian a inițiat procedurile de divorț cu jucătorul NBA Lamar Odom acum 10 luni. Se pare că nici până la această oră problema nu s-a rezolvat.

Lamar nu are de gând să o lase pe soția lui să treacă mai departe așa ușor și refuză să semneze actele de divorț. Conform US Magazine, Lamar este de negăsit. Nimeni n-a auzit de el de câteva săptămâni.

Se pare că cea mai mică dintre surorile Kardashian nu va ieși așa ușor din mariajul pe care îl are cu Odom. Acesta dispare când ici, când colo, încercând să amâne procedurile.

Potrivit documentelor depuse la judecătorie, Khloe trebuie acum să ia o decizie. Ori semnează o cerere de revocare, ori alege să facă o cerere pentru a merge mai departe și a obține divorțul și fără participarea lui Lamar. Acest lucru este posibil dacă soțul pârât nu poate fi localizat și nu răspunde în termen de 30 de zile.

Decizia de a divorța a venit după consumul de droguri a lui Lamar și după infidelitățile acestuia, pe care Khloe le-a ascuns chiar și față de familia ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top