Connect with us

Revistateo.ro

Semne că relația ta e pe drumul cel bun

Cuplu

Semne că relația ta e pe drumul cel bun

Să te întâlnești cu cineva care îți place mult poate fi grozav, dar totodată stresant. La început lucrurile nu sunt foarte clare. Cum știi când ești în sigurață într-o relație? Cum afli dacă relația ta merge în sensul dorit? Iată câteva semne că relația ta e pe drumul cel bun!

1. Nu te întrebi când va suna. Experții spun că acesta este primul semn că ai căpătat încredere în partenerul tău. Decât să aștepți toată ziua ca numele lui să apară pe ecranul telefonului, mai bine te relaxezi. Știi că te va suna sau oricum ai planuri deja. Nu îți faci probleme că o să dispară sau că e cu altcineva în timp ce tu aștepți un semn.

CITEȘTE ȘI: 3 PROBLEME ÎN CUPLU ȘI CE SPUN EXPERȚII DESPRE ELE

2. Te simți complet în largul tău atunci când ești în preajma lui. Știi că ai câștigat la loterie atunci când te simți tu însăți în preajma pertenerului tău. Chiar și tăcerea ciudată, nu mai este atât de ciudată atunci când ești cu el. Poți face glume, poți fi naturală, nemachiată, poți să te manifești în toată splendoarea ta, cu defecte și cu calități.

3. I-ai cunoscut familia. Psihologii spun că acesta este un reper major într-o relație. Dacă te-a dus să îi cunoști familia, fii atentă la comportamentul lor. Părinții lui se înțeleg? Cum se tratează unii pe alții? Asigură-te că valorile familiei sale sunt în conformitate cu ale tale. Cine știe unde va duce relația voastră?

4. Ați trecut cu bine de prima ceartă. Totul este roz odată ce apar primii fluturi în stomac. Greul vine mai apoi. Ce se întâmplă cu voi și relația voastră când ajungeți la primul dezacord? Puteți să rezolvați problema și să înțelegeți punctul de vedere al celuilalt? Dacă răspunsul este da, atunci ești o norocoasă!

5. Nu te mai întrebi dacă totul este în regulă. Grijile și anxietatea nu își mai au rostul pentru că știi că el este cel ales. Acesta este cel mai liniștitor sentiment, spun specialiștii.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top