Connect with us

Revistateo.ro

61 de zile până la Crăciun. Cea mai spectaculoasă Piață de Crăciun de lângă România, pe care nu o poți rata

Inedit

61 de zile până la Crăciun. Cea mai spectaculoasă Piață de Crăciun de lângă România, pe care nu o poți rata

Dorești un Crăciun special aproape de România, dar totuși nu ai nicio idee în ce țară ai putea ajunge rapid astfel încât obiceiurile de acolo să te surprindă în mod plăcut și să înveți ceva din această experiență? E simplu! Du-te la Budapesta, în capitala Ungariei! Piața de Crăciun de la Budapesta este magnifică, iar obiceiurile și tradițiile țării noastre vecine sunt destul de diferite de ale noastre.

Noaptea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos este sărbătorită la Budapesta prin preparate culinare 100% ungurești, delicioasele paprikașuri pe care nu le poți rata, mai ales că sunt făcute la ele acasă. Chiar în inima orașului, an de an, mii de turiști vin pentru a vizita celebra Piață de Crăciun. Arta populară ungurească și muzica folk (în locul deja cunoscutelor colinde de la noi) te vor face să simți cu adevărat magia Crăciunului.

Piața de Crăciun de la Budapesta se deschide la începutul lunii Decembrie și oferă seară de seară spectacole cu specific. Celebrul cozonac unguresc nu lipsește nici el, nu mai vorbim despre vinul cu scorțișoară. Cel mai mare brad va fi înstalat și împodobit în mijlocul pieței, plin de globuri și betele, dar și o perdea de luminițe care vor crea o atmosferă feerică. De altfel, fiecare obiectiv turistic din Budapesta se va transforma de Crăciun.

Piața de Crăciun din Budapesta – imagine din 2012

Poți vizita faimoasa citadelă, construcția arhitecturală a Sfântului Ștefan, magnifica clădire a Palatului Parlamentului de pe malul Dunării, Podul cu lanțuri – deschis pentru petreceri și evenimente culturale speciale.

Piața de Crăciun din Budapesta, o adevărată feerie

Piața de Crăciun din Budapesta:
Hotel Expo Congres 4 stele – 125 euro/persoană, 3 nopți de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, tur de oraș, program de cumpărături, transferuri, ghid român. Informații suplimentare pe gullivertours.ro sau la 021.794.75.07

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top