Connect with us

Revistateo.ro

Sutiene - ce te avantajează

Inedit

Sutiene – ce te avantajează

Sutienul este o piesă esențială pentru fiecare femeie. În funcție de forma și mărime sânilor și hainele pe care le porți, acesta te poate avantaja sau dezavantaja. Află ce sutien să porți în funcție de forma sânilor  și ce se potrivește mai mult cu ceea ce obișnuiești să porți!

Sutienul din silicon, fără bretele sau bandă elastică, este recomandat femeilor care au sânii mici sau de mărime medie. Într-adevăr, este folositor atunci când porți o rochie cu spatele gol, dar sincer, nu este foarte practic. Dacă ai sânii mari, cu atât mai mult. Nu te poți apropia de el. Acest tip de sutien te ajută la diverse ocazii speciale, însă nu prea este încântător zi de zi. În locul lui poți purta o bustieră din material, fără bretele, sau un sutien încorporat într-un corset. Acesta îți oferă ceva mai multă susținere și te ajută și dacă ai sânii mai mari.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ CUM SĂ TE ÎMBRACI DACĂ AI SÂNII MICI

Sutienul cu jumătate de cupă te avantajează dacă alegi să porți articole vestimentare decoltate în V. De asemenea oferă o susținere foarte bună și pune în evidență forma sânilor. Un alt sutien care oferă susținere bună este cel cu cupa plină. Este foarte potrivit pentru femeile cu sânii mari. Dacă alegi unul care să aibă și sârmă suportul va fi și mai mare și vei sublinia forma sânilor. Sânii mari sunt susținuți foarte bine și de bustiere, mai ales cele cu bretele groase.

Sutienele care se închid în față sunt perfecte pentru zilele când porți tricouri sau rochii care scot în evidență sistemul de închidere de la spate. Acest tip de sutien oferă o susținere bună, dar nu senzațională.

Dacă ai sânii mici optează pentru un sutien cu burete, însă ai grijă să nu exagerezi, pentru că vei da impresia de falsitate. Poți alege de asemenea un sutien încorporat în maiou, perfect pentru marimea mică și pentru zilele friguroase.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top