Connect with us

Revistateo.ro

8 cărți de citit pe vreme de toamnă

Stiri

8 cărți de citit pe vreme de toamnă

În ciuda ploilor și a piesajului gri, toamna poate fi un bun prieten dacă te pasionează lectura. Cu un ceai cald sau un capuccino lângă tine, poți pătrunde în lumi interesante imaginate de scriitori talentați. Îți recomandăm 8 cărți pe care merită să le citești toamna aceasta, și prețurile lor.

INSUPORTABILA UȘURĂTATE A FIINȚEI
– Cartea este scrisă de Milan Kundera și vorbește despre povara pe care o poate suferi o femeie și frumusețea ușurătății lucrurilor. Potrivit autorului, povara cea mai grea ne strivește și ne face să ne încovoiem sub ea, lipindu-ne de pământ.
PREȚ: 30,7 LEI

CITEȘTE ȘI: „TE AȘTEPT”, DE J. LYNN

SUB ACEEAȘI STEA
– Cartea scrisă de John Green spune povestea înduioșătoare a unui cuplu, în care protaniștii suferă amândoi de aceeași boală. Tânpra Hazel și Augustus încep o cursă contracronometru în care învață lecția iubirii.
PREȚ: 24,1 LEI

ÎMPĂRĂTESELE BIZANTULUI
– Scrisă de Lynda Garland, cartea spune povestea împărăteselor din vechiul Bizanț, cele care nu erau cunoscute în profunzime și stăteau ca pilonul greu din spatele unei basilici.
PREȚ: 63 LEI

LEGĂTURI PRIMEJDIOASE
– Choderlos de Laclos descrie Franța de după Revoluția din 1789, epocă în care aristocrații și elitele nu erau deloc niște sfinți dacă ne gândim la pornirile erotice descrise în detaliu în carte.
PREȚ: 8 LEI

SATANTANGO
– Laszlo Krasznahorkai spune povestea unei fetițe care se sinucide în contextul nepăsării totale a oamenilor din jur. Scriitorul maghair creionează personaje care sunt lipsite de umanitate cu un condei care nu menajează nimic
PREȚ: 24 LEI

DESPRE DRAGOSTE ȘI ALȚI DEMONI
– Opera lui Gabriel Garcia Marquez pune în lumină povestea unei fete care este trimisă la o mănăstire de către Inchiziție, unde, alături de exorcistiul, trăiește o pasiune periculoasă
PREȚ: 24,4 LEI

POȘTAȘUL SUNĂ ÎNTOTDEAUNA DE DOUĂ ORI
– Cartea lui James M. Cain, scrisă în 1934, a fost interzisă în Boston din cauza conținutului de erotism și pasaje în care este descrisă violența. Scriitorul scoate în evidență latura nevăzută a Americii
PREȚ: 9,9 LEI

FLUTURI SĂRUTÂNDU-SE
– Scriitoarea Carmen Sylva își dezvăluie gândurile despre fericire, durere, artă și spirit într-o carte de colecție. Poemele conțin adevărate lecții de viață despre umanitate și iubire.
PREȚ: 35 LEI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top