Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 27 octombrie

Horoscop

Horoscop 27 octombrie

Horoscop 27 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 27.10.2014 pentru toate zodiile

Alege zodia

Horoscop Berbec
Horoscop Taur
Horoscop Gemeni
Horoscop Rac
Horoscop Leu
Horoscop Fecioara
Horoscop Balana
Horoscop Scorpion
Horoscop Sagetator
Horoscop Capricorn
Horoscop Varsator
Horoscop Pesti

Horoscop 27 octombrie 2014- Berbec
Simti nevoia sa te apropii de reprezentantii generatiei total opuse tie, pentru ca de acolo primesti energia si informatia necesara pentru continuarea anumitor proiecte. Daca cel tanar esti tu, bati la usa unui parinte sau a unui frate mai mare pentru ca te va sfatui din experienta. Daca esti din generatia mai matura, vei vedea mereu un tanar sau un copil ca-ti da tarcoale si cauta sa absoarba de la tine cunostintele pe care le detii. Exista un bun schimb intre cei tineri si cei maturi.

Horoscop 27 octombrie 2014- Taur
Atentie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru ca poti declansa o situatie care nu mai poate fi reparata. Strici ceva ce nu va putea fi remediat, rupi o relatie care nu va putea fi recastigata sau iei o decizie fara cale de intoarcere. Atitudinile pripite fara a chibzui atent asupra eventualelor efecte, sunt riscante, pentru ca tu nu esti genul de om gata sa spuna ultimul cuvant cu atata siguranta. Tu mai ai nevoie de o zi de gandire, sa mai aduni informatie, iar o atitudine radicala nu te reprezinta, de aceea risti mult daca o lasi sa se manifeste.

Horoscop 27 octombrie 2014- Gemeni
Daca apare veste de calatorie, ti-ai si facut bagajele, gata de drum, pentru ca te cuprinde un dor de duca ce nu te lasa in pace pana in momentul plecarii. Vrei sa ajungi in locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante si excursii palpitante, orice care sa te scoata din mediul tau cotidian. Numai printr-o astfel de escapada simti ca traiesti cu adevarat, pentru ca esti obosit, stresat si ai neaparat nevoie de o evadare. Profita de prima ocazie care te trimite departe de casa si de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru ca o schimbare de decor e vitala.

Horoscop 27 octombrie 2014- Rac
Nu te astepta ca judecata celor din jur sa fie justa sau calma, ci te poti astepta la replici de-a dreptul dureroase. Tu esti un vajnic militant in slujba adevarului si nimic nu te deranjeaza mai tare ca nedreptatea, ca atare, daca nu meriti criticile care ti se aduc, vei riposta vehement si nu te vei lasa cu una, cu doua. Vei gasi imediat armele pentru o contraofensiva, astfel incat sa demonstrezi ca ceilalti gresesc in aprecierile lor la adresa ta. Apeleaza numai la armele corecte pentru a-ti invinge rivalii si nu-i lasa sa se comporte cu tine asa cum nu ai merita, de fapt.

Horoscop 27 octombrie 2014- Leu
Esti concentrat la ce ai de facut si nu spui nimic la voia intamplarii, ci dupa ce te documentezi extrem de profund asupra oricarei probleme. Esti un exemplu de seriozitate si maturitate, incat, cine te are ca sfatuitor sau profesor, are numai de castigat, deoarece tot ce ai de transmis e de valoare! Inteligenta ta iese in evidenta prin tot ce spui, prin informatiile pe care le transmiti, prin argumentele pe care le sustii. Se vede ca ai invatat mult in viata, ca ai acumulat un bagaj de cunostinte foarte vast, iar azi ai ocazia sa te folosesti de el intr-un moment cheie.

Horoscop 27 octombrie 2014 – Fecioara
Cariera este in centrul atentiei, de parca a sosit un moment decisiv pentru viitorul tau profesional. Te-ai pregatit puternic, ai studiat, ti-ai facut temele cat ai putut de bine iar acum te prezinti cu incredere in fata unei comisii care are rolul de a-ti verifica atent cunostintele acumulate. Esti sigur pe tine iar aceasta atitudine de bun profesionist te va ajuta sa lasi o impresie perfecta ce poate atrage o nota maxima la orice gen de confruntare: examene, concursuri, interviu de angajare etc.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top