Connect with us

Revistateo.ro

VORBESC EXPERȚII. Până la urmă, s-a operat sau nu Renee Zellweger?!

Inedit

VORBESC EXPERȚII. Până la urmă, s-a operat sau nu Renee Zellweger?!

Actrița Renee Zellweger a surprins pe toată lumea săptămâna trecută cu schimbarea radicală de imagine (la propriu) pe care a înfățișat-o în cadrul unui eveniment, atrăgând cu sine numeroase critici și o adevărata dezbatere pe forumuri și rețelele de socializare în legătură operațiile estetice ale vedetei. Actrița a negat ulterior că s-ar fi supus bisturiului, însă experții o contrazic.

Experții în chirurgie estetică din Beverly Hills constată că actrița nu a suferit schimbări majore ci doar mici retușuri cu ajutorul bisturiului, vizibile prin comparație cu felul în care arăta vedeta înainte. Specialiștii susțin că Renee Zellweger a intervenit în zona de jos a ochilor și a pleoapelor, reducând grăsimea din aceste zone și coborând cu bisturiul sprâncenele. Acest tip de chirurgie la care s-ar fi supus Renee Zellweger se numește blefaropastie, destul de frecventă pentru femeile care nu sunt mulțumite de felul în care le afectează pleoapele înaintarea în vârstă.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE RENEE ZELLWEGER DESPRE ÎNFĂȚIȘAREA EI

Medicul spaniol specializat în chirurgie estetică, Javier Benito, constată: „Este o schimbare evidentă datorită mai multor factori care se văd cu ochii liberi, dar să opinăm dacă este bine sau rău ce a făcut este mai puțin important, având în vedere că singura poziție din partea ei ne arată că această schimbare a făcut-o fericită, și este fericită”.

„Observând imaginile cu actrița dinainte de operație și după, vedem că s-a supus unei operații de blefaroplastie superioară”, susține Angel Juarez Cordero, șeful Departamentului de Chirurgie Plastică, Estetică și Reparatorie de la spitalul La Zarzuela din Madrid. „Se știe că pielea pleoapelor cade cu înaintarea în vârstă, aceasta se lasă deasupra genelor”, explică Juarez, acesta fiind motivul pentru care vedeta s-a supus operației.

De asemenea, același doctor de la spitalul madrilen, actrița și-a îndepărtat și grăsimea din obraji pentru ca aspectul feței să capete o formă mai rotunjioară, fără linii de separare a pielii feței sau acumulări de coșuri ori riduri inutile. Juarez spune că pentru eliminarea grăsimilor care strică aspectul obrajilor este nevoie de o intervenție chirurgicală care se face din interiorul cavității bucale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top