Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai așteptată tabletă de la Sony

Inedit

Cea mai așteptată tabletă de la Sony

Sony ar putea lansa o tabletă de dimensiuni mari (12 inci) în 2015, fiind următoarea companie care aduce o astfel de surpriză pe piața gadgeturilor din toată lumea. Japonezii au în plan lansarea noii tablete deoarece se văd amenințați de deja celebra tabletă a celor de la Samsung, Samsung Galaxy NotePro.

Distribuitorii de componente ale firmei japoneze Sony au dezvăluit pentru presă că firma a făcut deja comenzi pentru componente specifice tabletelor mari, așa cum este cea a celor de la Samsung. Tableta de 12 inci ar veni echipată și cu un stylus, iar segmentul pentru care se fabrică această tabletă este mai degrabă cel al profesioniștilor care se ocupă de design.

CITEȘTE ȘI: CÂT COSTĂ TABLETA NEXUS ÎN EUROPA

Lansarea noii tablete Sony ar putea avea loc la începutul lui 2015, cam în aceeași perioadă în care se va lansa și un iPad al mărcii japoneze. Dubla lansare a celor de la Sony va aduce pe ringul gadgeturilor o nouă luptă, la teren mai mic, între iOS și Android.

Dacă în trecut clienții preferau tablete de dimensiuni cât mai mici, se pare că noul trend este cel al tabletelor medii și foarte mari. Tableta cu display de 12 inci începe să pătrundă abia acum pe piață.

Aceasta este tableta Samsung Galaxy NotePro, cea cu care concurează direct cei de la Sony

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top