Prajituri
Negrese speciale
Aceste negrese speciale sunt absolut senzaționale. Încearcă rețeta și zi-ne și nouă cum a ieșit!
Ingrediente:
– 200 grame unt
– 200 grame ciocolata cu cel puțin 70% cacao
– 150 grame zahăr
– 75 grame de cacao
– 4 ouă
– 100 grame făină
– 1 praf de copt
CITEȘTE ȘI: PRĂJITURĂ CU MORCOVI
Mod de preparare:
Topește untul împreună cu ciocolata ruptă în bucățele la foc mic, amestecând des, până ce obții o cremă lucioasă și fină.
Într-un alt vas combină zahăr, făină, praf de copt și cacao și apoi amestecă-le bine de tot cu untul și ciocolata topite.
Bate bine ouăle și adaugă-le la compoziție. Asigură-te că ai o compoziție omogenă.
Unge o tavă cu unt și tapeteaz-o cu făină. Toarnă compoziția acolo și niveleaz-o bine. Coace-o aproximativ 15-20 de minute.
Ai grijă să nu o coci prea tare, să nu o usuci. Atunci când introduci o scobitoare în prăjitură, aceasta NU trebuie să iasă curată. Textura trebuie să fie moale și cremoasă.
După ce s-a copt, las-o să se răcească cam 20 de minute în tavă, înainte să o tai. O poți pudra cu zahăr praf sau o poți servi cu fructe.
Poftă bună!