Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. ATENȚIE, ELEVI! Cu această aplicație puteți rezolva problema la mate!

Inedit

VIDEO. ATENȚIE, ELEVI! Cu această aplicație puteți rezolva problema la mate!

Nu toți elevii înțeleg din prima matematica și complexitatea calculelor și problemelor din cauza cărora de multe ori, mulți dintre elevi, nu mai au somn sau le e frică să nu fie scoși la tablă. De teste nici nu mai vorbim. Tocmai în ajutorul elevilor vine MicroBlink, care a lansat aplicația PhotoMath, scrie Endgadget.

Microblink dezvoltă aplicații online din 2013, iar până acum s-a remarcat cu PhotoPay, folosită în mai multe bănci din Europa ce permite plata online printr-o metodă de scanare (scanning) cu telefonul mobil. În ceea ce privește aplicația PhotoMath, aceasta scanează ecuațiile pentru a fi rezolvate dar îți arată și cum trebuie să rezolvi problema, astfel încât profesoara la școală să nu creadă că ai copiat răspunsul de undeva. Aceasta aplicație este așadar revoluționară deoarece pune capăt bătăilor de cap ale copiilor care se confruntă cu calcule greoaie de ecuații și fracții.

VEZI ȘI: CEA MAI AȘTEPTATĂ TABLETĂ DE LA SONY

Partea bună este că elevii pot să exerseze mai bine problemele de matematică cu ajutorul tehnologiei, însă profesorii se tem că aceiași elevi vor folosi PhotoMath pentru a copia la examene.


Aplicația este gratuită pentru iOS sau Windows Phone

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top