Connect with us

Revistateo.ro

Află care este culoarea sezonului

Inedit

Află care este culoarea sezonului

Tendințele se schimbă de la un sezon la altul, iar noi trebuie să fim în pas cu ele. Trebuie să știm care sunt culorile vedetă ale toamnei, ce modele de rochii se poartă, cum să ne potrivim paltonul și care cizme sunt cele mai potrivite. Desigur, sfaturile specialiștilor sunt atât de stufoase încât ne pot da peste cap, însă un lucru este absolut sigur toamna aceasta: culoarea vedetă a sezonului este albastru cobalt.

Este ceva în legătură cu această nuanță de albastru care pur și simplu ne face fericiți. Și se pare că ăsta este un lucru valabil pentru toată lumea toamna aceasta. Este foarte râvnit și merge cu aproape orice… o pată de culoare incredibilă pe vremea asta mohorâtă!

CITEȘTE ȘI: CELE MAI FRUMOASE GECI PENTRU TOAMNĂ

Albastru cobalt a fost prezent în colecțiile marilor designeri prezentate în această toamnă și tot ce putem spune este că nuanța este sofisticată, elegantă, dar jucăușă în același timp. Se pare că s-a extins în întreaga lume a modei și este purtată în toate modurile posibile: pe unghii, rochii, genți, pantofi și chiar bijuterii impresionante create de cei mai importanți bijutieri din lume.

albastru cobalt

albastru cobalt

Ce spuneți? Vă place?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top