Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai bună emulsie împotriva cearcănelor

Cosmetica

Cea mai bună emulsie împotriva cearcănelor

Te-ai săturat de cearcăne și ochi umflați? E cazul să iei măsuri care chiar dau randament! Asta este una dintre cele mai neplăcute problemeale pielii și extrem de multe femei se confruntă cu ea. Iată o emulsie pe care o poți prepara acasă și care în mod sigur va face minuni.

Ai nevoie de:

– un mic recipient curat și o lingură

– gel de aloe vera (sau chiar pulpă de aloe vera)

– ulei de migdale dulci

– apă de trandafiri

CITEȘTE ȘI: SFATURI PENTRU OCHI SENSIBILI

Cum trebuie să procedezi:

Amestecă aproximativ două linguri de gel de aloe vera cu o linguriță de ulei de migdale și o lingură de apă de trandafiri. Trebuie să amesteci foarte bine această emulsie, de fiecare dată când intenționezi să o folosești. Asta pentru că fluidele tind să se separe și nu vei avea parte de toate beneficiile pe care ți le oferă. Masează emulsia în jurul ochilor cu grijă, prin mișcări circulare, până ce este absorbită complet în piele. Nu masa energic deoarece zona ochilor este foarte sensibilă. Utilizeaz-o înainte de culcare, după ce ai spălat fața cu apă călduță.

Uleiul de migdale curăță delicat zona de sub ochi, face pielea mai suplă, reduce aspectul liniilor fine, întărește și luminează pielea. Numeroase creme din comerț au în compoziția lor acest ingredient minune. Dacă nu îți place octuozitatea de pe față nu vă faceți probleme, pentru că acest ulei este cel mai puțin gras dintre toate uleiurile vegetale.

Aloe vera calmează pielea, o relaxează și elimină total cercurile întunecate de sub ochi. Poți folosi acest amestec și demachiere, dacă îl prepari într-o cantitate mai mare. Deși este un ser pentru ochi, poate aduce mari beneficii întregului corp, așa că nu te sfii să îl aplici pe tot corpul o dată pe săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top