Connect with us

Revistateo.ro

Cântăreața Annes merge la vot. Tu ce faci pe 2 noiembrie?

Inedit

Cântăreața Annes merge la vot. Tu ce faci pe 2 noiembrie?

Pe lista vedetelor care susțin campanie VOTEȘTI a celor de la gândul.info se înscrie și cântăreața Annes, care a ales ce program va avea duminică, 2 noiembrie. Primul lucru pe care îl va face și ar trebui să îl urmezi și tu: va merge la vot.

„Ești tânăr, mergi la vot pentru tine și pentru viitorul familiei tale. Revoluția votului începe cu tine”, este mesajul artistei. Nu este singura vedetă care susține ieșirea la vot. Lui Annes i se adaugă, Paul Diaconescu (protagonistul serialului „Îngeri pierduți” și „Pariu cu viața”), Ioana Ginghină, Doinița Oancea, Alessia, Alex Călin, Mihai Găinușă, Ruby, Adina Galupa, Xonia, Mihai Bendeac, Lucian Mândruță și mulți, mulți alții.

CITEȘTE ȘI: PROVOCAREA LA CARE TREBUIE SĂ RĂSPUNZI

Gândul.info a lansat de curând platforma Votești, în cadrul campaniei „Vreau președinte”, o platformă creată pentru cetățenii care vor să se implice și să își facă vocile auzite. Pe platforma VOTEȘTI, poți să transmiți mesaje politicienilor, să îți creezi propriul mesaj mobilizator pentru a-i chema pe concetățenii tăi la vot sau chiar să postezi o înregistrare video cu tine în care să spui ce vrei.


Vunk și Ai noștri – Ne facem auziți: o melodie care mobilizează pe oricine. Nu te da bătut, ieși la vot!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top