Connect with us

Revistateo.ro

Madonna, refuzată din timiditate de un cunoscut cântăreț european

Stiri

Madonna, refuzată din timiditate de un cunoscut cântăreț european

În ciuda milioanelor de discuri vândute în 30 de ani de carieră, în ciuda faptului că este în continuare un model inspirațional, inspirându-i de altfel în trecut și pe Britney Spears sau creatorul de modă Jean-Paul Gaulthier, Madonna nu poate fi acuzată de anonimat. Toată lumea o cunoaște și alegerile sale de multe ori ne surprind. Cea mai recentă dorință a cântăreței americane este o colaborare cu unul dintre cele mai fresh apariții de pe piața muzicală, cântărețul belgian Stromae.

Stromae a rămas surprins când a aflat că printre numeroșii săi fani se numără poate cea mai mare vedetă pop a tuturor timpurilor: Madonna. Prezentatorul tv Twan Huys i-a spus cântărețului belgian că a primit un mesaj din partea Madonnei, printr-o persoană, iar mesajul era unul uluitor pentru autorul hitului „Peace or Violence”: „această persoană este una dintre cele mai bune prietene ale mele și vrea să știe dacă vei merge acasă la ea în noaptea asta, după concert, numele ei este Madonna”, i-a spus Huys artistului.

CITEȘTE ȘI: REACȚIILE INCREDIBILE ALE VEDETELOR CÂND VINE VORBA DE EBOLA

Ce i-a trecut prin cap lui Stromae în acel moment? Evident că a crezut că era vorba despre o glumă, răspunzând sec: „Mi se pare că nu am timp”. La scurt timp, Stromae a revenit cu întrebarea care îl măcina de fapt: „Da, cu siguranță, sigur nu este vorba despre o glumă?”. După câteva minute în care Stromae s-a gândit la ce înseamnă Madonna pentru muzica internațională a recunoscut că este destul de timid să stea față în față cu cel mai celebru fan al său.


Stromae a devenit cunoscut datorită hitului „Alors on danse”, piesă care a devenit super-hitul anului 2010 în mai multe țări europene. Ultimul său album se intitulează „Papaoutai” și a fost lansat anul trecut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top