Connect with us

Revistateo.ro

Rămâne internată încă o lună

Inedit

Rămâne internată încă o lună

Amanda Bynes este tratată într-un spital din Pasadena, California, din cauza unor dezechilibrări de ordin psihologic. Actrița în vârstă de 28 de ani s-a comportat ciudat în spațiul public cu câteva săptămâni înainte să ajungă în fața specialiștilor, într-un spital.

Amanda Bynes trebuia să fie externată pe 10 octombrie, însă medicii i-au prelungit internarea până pe 27 octombrie. Presa dorind să afle de ce nu au văzut-o ieșind din spital deja de 5 zile, au aflat că aceasta va mai sta în spitalul din Pasadena încă un an. Zvonul însă era fals, dar un sâmbure de adevăr tot există. În realitate, medicii au cerut unui judecător prelungirea duratei de internare cu încă o lună, de la data de 27 octombrie.

CITEȘTE ȘI: MADONNA, REFUZATĂ DIN CAUZA TIMIDITĂȚII DE UN CUNOSCUT ARTIST EUROPEAN

Potrivit siteului de mondenități TMZ, părinții actriței doreau să aibă grijă de ea, însă Amanda a refuzat din motive personale și spune că nu vrea să mai audă niciodată de părinții ei.

Amanda Bynes este o actriță de 28 de ani, născută în California, Statele Unite ale Americii. Aceasta a devenit cunoscută la sfârșitiul anilor 1990, datorită apariției sale în seriale precum „Nickelodeon” și showul ei, „The Amanda Show”. ACtrița a apărut și în numeroase filme care s-au văzut pe marile ecrane: What a Girl Wants (2003), She’s the Man (2006), Hairspray (2007), Sydney White (2007) sau Easy A (2010).

Ca multe alte vedete de la Hollywood, nici Amanda Bynes nu a reușit să gestioneze cu normalitate celebritatea, aceasta fiind arestată în 2013 pentru posesie de marijuana. Marijuana și consumul de alcool sunt elementele care i-au cauzat probleme serioase Amandei Bynes în ultimii doi ani, aceasta confruntându-se cu probleme psihologice acute, încât a fost nevoită să fie internată într-o instituție psihiatrică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top