Connect with us

Revistateo.ro

ULTIMA ORĂ. A reușit să plece din spital înainte de termen

Inedit

ULTIMA ORĂ. A reușit să plece din spital înainte de termen

Răsturnare de situație în cazul Amanda Bynes! Până mai ieri toată lumea știa că vedeta rămâne internată încă o lună în clinica de psihiatrie din Pasadena, California, ca astăzi să primim vestea că actrița a obținut aseară externarea, scrie TMZ.com

Amanda Bynes era tratată într-un spital din Pasadena, California, din cauza unor dezechilibrări de ordin psihologic. Actrița în vârstă de 28 de ani s-a comportat ciudat în spațiul public cu câteva săptămâni înainte să ajungă în fața specialiștilor, într-un spital.

CITEȘTE ȘI: CUM S-AU DEGHIZAT VEDETELE AZI NOAPTE DE HALLOWEEN

Amanda Bynes trebuia să fie externată pe 10 octombrie, însă medicii i-au prelungit internarea până pe 27 octombrie. Presa dorind să afle de ce nu au văzut-o ieșind din spital de câteva zile, au aflat că aceasta va mai sta în spitalul din Pasadena încă un an. Zvonul însă era fals, dar un sâmbure de adevăr tot există. În realitate, medicii au cerut unui judecător prelungirea duratei de internare cu încă o lună, de la data de 27 octombrie.

După toate aceste informații, presa mondenă a fost bulversată din nou. S-a schimbat schimbarea și Amanda Bynes a reușit să iasă din spital, în ciuda ordinului juridic obținut de medici care o obliga pe vedetă să mai rămână sub supraveghere medicală.

Actrița a fost văzută joi noaptea dar și vineri plimbându-se pe străzile din West Hollywood, însă aceasta era camuflată, fiind greu de recunoscut din prima. Amanda Bynes nu părea a fi în stare foarte bună, întrucât un martor care a văzut-o a declarat pentru revista People că aceasta vorbea singură pe stradă, dar era foarte amabilă cu trecătorii, nu reprezintă un pericol public.

Săptămâna trecută, mama Amandei Bynes a obținut ordinul tutelar asupra fiicei sale, adică are dreptul să decidă asupra sănătății și banilor acesteia, mai puțin să o interneze fără acordul vedetei într-o clinică psihiatrică, în mod forțat. La câteva minute după ce și-a recăpătat libertatea din clinica de psihiatrie, Amanda Bynes s-a întors pe Twitter unde și-a arătat disprețul față de părinții ei și managerul Sam Lufti.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top