Connect with us

Revistateo.ro

Mască hidratantă pentru tenul uscat

Cosmetica

Mască hidratantă pentru tenul uscat

Dacă ai pielea uscată, ar trebui să știi cu siguranță cât de greu este să o hidratezi și să îi menții umiditatea la nivelul potrivit. Cum ar fi dacă ai putea prepara chiar acasă la tine o mască hidratantă care să îți repare tenul uscat? Majoritatea cremelor și măștilor din comerț conțin ingrediente chimice nocive și un remediu natural este mult mai binevenit decât unul toxic. Poate nu îți dai seama, dar pe termen lung tot organismul tău este afectat de produsele cosmetice cu ingrediente chimice.  Ai nevoie doar de câteva ingrediente și foarte puțin timp pentru a-ți prepara o mască minunată chiar tu!

Ai nevoie doar de frunze de aloe vera și ulei de cocos. Aloe Vera este considerat a fi un miracol al naturii, având proprietăți vindecătoare și fiind un agent de hidratare foarte puternic. Este ingredientul perfect pentru a-ți hidrata fața, doarece este un dezinfectant natural și oferă îngrijire pielii. Dacă ai infecții minore sau cicatrici fii sigură că le va putea îndepărta. În plus uniformizează tonul pielii și reține umezeala, pentru ca tenul tău să aibă mereu un aspect sănătos și plin de viață.

CITEȘTE ȘI: CEA MAI BUNĂ EMULSIE ÎMPOTRIVA CEARCĂNELOR

Uleiul de cocos este de asemenea foarte popular și utilizat extrem de frecvent în prepararea produselor de îngrijire pentru față, corp  și păr. Este un ulei light și conține foarte multă vitamina E, care este un foarte bun hidratant. Uleiul de cocos îngrijește pielea și nu lasă urme grase.

Cum trebuie să procedezi:

Alege câteva frunze de aloe vera și spală-le. Macină frunzele într-un blender pentru a obține o pastă subțire. Amestecă pasta cu câteva linguri de ulei de nucă de cocos.Păstrează amestecul într-un recipient curat, ferit de lumină. Aplică masca ori de câte ori simți că tenul tău este deshidratat. Las-o să acționeze jumătate de oră și apoi clătește fața cu apă caldă.

Mai știi și alte remedii naturiste care ajută tenul uscat?

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top