Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune culoarea lenjeriei intime despre tine

Stiri

Ce spune culoarea lenjeriei intime despre tine

Atunci când își achiziționează lenjeria intimă, o femeie este atentă nu doar la textura lenjeriei respective, la preț sau la brand ci mai ales la culoare, deoarece culoarea definește personalitatea și starea sufletească a fiecăreia dintre doamne.

Lenjeria intimă este cumpărată pentru a asigura trei lucruri importante pentru orice femeie: încrederea în sine, puterea de seducție și sentimentul general de putere. O femeie care poartă perechea ei preferată de sutien, cu o culoare care se regăsește din plin în garderoba ei îi va conferi mai multă încredere în propriile forțe. Alegerea cromatică atunci când vorbim despre lenjeria intimă afectează în sens pozitiv și negativ starea emoțională a fiecărei persoane.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ CUM POȚI AVEA UN SOMN MAI BUN

LENJERIA NEAGRĂ
Femeile care poartă chiloți și sutien negru sunt de regulă femei puternice, ambițioase, gata oricând de luptă. Capacitățile sale de leader o propulsează destul de repede pe scara socială, spre deosebire de alte femei.

LENJERIE ALBĂ
Albul este simbolul purității și naturaleții, fiind cea mai aleasă culoare pentru lenjeria intimă. Femeile care au nevoie să primească afectivitate de la cei din jur sau au nevoie să ofere iubire și dovezi de prietenie optează pentru alb.

LENJERIE ALBASTRĂ
Femeile care poartă albastru sunt femei foarte emoționale, fiind recunoscute pentru latura lor romantică greu de înlăturat chiar și atunci când viața îți cere pragmatism. Femeile care optează pentru albastru, sau orice nuanțe asemănătoare, nu duc lipsă de imaginație în dormitor.

LENJERIE ROȘIE
Femeile care poartă roșu sunt extrem de pasionale și foarte conștiente de sexualitatea lor. Acestea folosesc arme de seducție mai puțin convenționale, iar bărbații cad ușor în mrjele lor. Atunci când nu obțin ce vor, femeile care poartă sutien sau chiloți roșii apelează la dramatismul situației devenind extrem de înflăcărate și știind să joace perfect rolul de victime.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top