Connect with us

Revistateo.ro

Top 7 alimente care luptă împotriva îmbătrânirii

Frumusete

Top 7 alimente care luptă împotriva îmbătrânirii

Tot ceea ce mănânci se vede și se vede cel mai bine pe pielea ta. O dietă echilibrată și sănătoasă te ajută să îți menții pielea tânără și strălucitoare. Cercetările arată că există anumite alimente pe care ar trebui să le consumăm mai des, pentru a avea o piele tânără și pentru a încetini procesul de îmbătrânire. Iată câteva dintre acestea!

1. Nucile. Nucile îți oferă necesarul de nutrienți, fără  a te îngreuna cu grăsime și calorii prea multe. Migdalele, nucile pecan sau caju, sunt surse bogate de acizi grași. Un sfert d e cană de nuci îți poate asigura 90% din necesarul zilnic de acizi grași omega 3.  Grăsimile nesaturate din nuci îmbunătățesc sănătatea sistemului cardiovascular.

CITEȘTE ȘI: CUM SCAPI DE PUNCTELE NEGRE

2. Fructele de pădure. Căpșunile, zmeura, afinele, sunt surse importante de flavonoide. Acestea luptă împotriva cancerului și împotriva îmbătrânirii premature. De asemenea, fructele de pădure sunt bogate în antioxidanți.

3. Avocado. Avocado este un fruct-minune, cu un conținut mare de antioxidanți, potasiu și vitamina E. Consumul regulat de avocado îți va asigura o îmbătrânire frumoasă.

4. Usturoiul. Beneficiile usturoiului sunt cunoscute tuturor. Îți îmbunătățește sistemul imunitar, reglează presiunea sângelui și nivelul colesterolului. Acționează ca un puternic antiviral și antifungic și previnde dezvoltarea celulelor canceroase. De asemenea, face minuni pentru frumusețea ta!

5. Somonul sălbatic. Este o sursă importantă de acizi grași omega 3, combate inflamațiile și menține sănătatea celulelor. Include somonul sălbatic în dieta ta și vei preveni bolile de inimă și îmbătrânirea prematură.

6. Mierea de albine. Mierea este o sursă importantă de antioxidanți și are un conținut ridicat de calciu, niacină, tiamină și vitamina B6. Studiile arată că un consum regulat de miere de albine previne îmătrânirea pielii, combate anxietatea și pierderile de memorie.

7. Ceaiul verde. Această băutură miraculoasă te ajută să arzi mai repede caloriile și previne îmbătrânirea pielii. Anumiți compuși din ceaiul verde funcționează armonios alături de alte substanțe chimice din organism pentru a spori termogeneza și oxidarea grăsimilor. Consumul de ceai verde previne bolile de inimă și cancerul și ajută la o bună funcționare de organismului.

1 Comment

1 Comment

  1. Florentina

    2014-11-04T15:39:23+02:00 at 2014-11-04T15:39:23+02:00

    Deci pe primul loc sunt nucile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top