Connect with us

Revistateo.ro

Cum poți preveni ridurile de pe gât

Stiri

Cum poți preveni ridurile de pe gât

Când vorbim despre îmbătrânire, zona gâtului este un loc critic. Vedem multe femei cu tenul curat, proaspăt și tânăr, însă cu o piele a gâtului îmbătrânită și plină de riduri. Aceasta nu este deloc o zonă pe care sa o neglijezi, din contra, necesită foarte multă atenție. Unele dintre primele semne de îmbătrânire sunt ridurile și pielea care se lasă. Cea mai bună soluție este să iei din timp atitudine și să previi aceste probleme. Pielea gâtului este sensibilă și are nevoie de hidratare și elasticitate pentru a se menține tânără.

Poluarea, fumul de țigară, expunerea la soare și alimentația haotică sunt doar câțiva dintre cei mai periculoși inamici ai tăi. În anii tinereții, pielea ta neutralizează radicalii liberi, însă odată cu înaintarea în vârstă acest proces încetinește și nu mai ești atât de protejată. Iată ce poți face pentru a preveni ridurile de pe gât și pentru a-ți menține pielea sănătoasă și plină de viață!

CITEȘTE ȘI: CEL MAI EFICIENT EXFOLIANT NATURAL PENTRU BUZE

1. Protejează-te de razele ultraviolete folosind o cremă cu protecție solară.

2. Limitează expunerea pielii la fumul de țigară și alte tipuri de fum.

3. Fă în așa fel încât antrenamentul tău zilnic să includă mai multe exerciții pentru zona gâtului.

4. Atenție la postură! Stai întotdeauna dreaptă și cu bărbia ridicată.

5. Bea cel puțin 2.5 litri de apă pe zi. Hidratarea este esențială.

6. Pernele mari formează un unghi mic între față și gât și asta ajută la formarea liniilor fine. Optează pentru o pernă mică, în locul uneia imense.

7. Cartofii te ajută din plin. Taie câteva felii de cartof și ține-le pe gât câteva minute. Au un efect detoxifiant și curăță porii în profunzime.

8. Folosește cremă hidratantă sau antirid și pe gât, nu doar pe față. Aplică crema în fiecare seară înainte de culcare. De asemenea, există o mulțime de uleiuri vegetale care luptă împotriva ridurilor și a liniilor fine.

Dacă urmezi acești pași cu regularitate vei întârzia apariția ridurilor de pe gât, pielea ta va fi mai elastică, mai fermă și va îmbătrâni frumos.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top