Connect with us

Revistateo.ro

ATENȚIE, TOȚI INTERNAUȚII! Iulia Vântur, într-o situație REVOLTĂTOARE

Inedit

ATENȚIE, TOȚI INTERNAUȚII! Iulia Vântur, într-o situație REVOLTĂTOARE

Celebra prezentatoare TV s-a trezit într-o situație revoltătoare chiar pentru ea! Aceasta a declarat pentru ziarul Click că a constatat că se cer bani în numele ei pe Internet, în diferite cauze umanitare.

Cei de la Click! au descoperit că mai multe conturi false de vedete solicită bani de la internauți pentru diferite cauze umanitare, printre care Tamara Buciuceanu Botez și, cel mai nou, Iulia Vântur. Motivul invocat de falsa Iulia Vântur și falsa Buciuceanu-Botez a fost strângerea de fonduri pentru copiii orfani din municipiul Slobozia.

CITEȘTE ȘI: KELLY ROWLAND A NĂSCUT UN BĂIEȚEL

Iulia Vântur a fost contactată de presă ulterior, în urma apariției acestor informații semnalate de utilizatorii Facebook, și s-a declarat îngrozită însă știa că există astfel de practici: „Ştiu că s-au cerut bani în numele meu, într-un cont fals, bani pentru o cauză nobilă, dar care nu este reală deloc. I-am avertizat pe oameni pe contul meu real de Facebook şi îi rog pe cei care primesc acest gen de mesaje pe reţelele de socializare să le ignore şi să nu facă donaţii crezând că i-am rugat eu”.

„La un moment cineva solicita bani pentru nişte copii săraci din Piatra Neamţ şi am aflat că nu au ajuns acolo, după ce m-au sunat prietenii care au donat bani şi mi-au spus că nu au ajuns acolo”, mai spune vedeta.

ATENTIE TOTI INTERNAUTII Iulia Vantur intr-o situatie revoltatoare1

 

Așa negociază ”vedetele” bani pentru cauze umanitare. Sursa foto: Click!

Iulia Vântur nu este singura vedetă în numele căreia se strâng bani pe Internet. În aceeași capcană au căzut Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior care ”promiteau” cadouri în schimbul anumitor ajutoare umanitare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top