Connect with us

Revistateo.ro

Sarah Brightman revine DUPĂ ZECE ANI în România

Stiri

Sarah Brightman revine DUPĂ ZECE ANI în România

Joia viitoare, 13 noiembrie, la Sala Palatului vine o faimoasă cântăreață britanică într-un concert special de care se vor putea bucura toți bucureștenii și fanii lui Sarah Brightman din toată țara. Concertul de la ora 20:00 iar accesul în Sala Palatului se va face timp de o oră, între 19:00 și 20:00.

Într-un comunicat remis Mediafax, cei care doresc să o vadă pe Sarah Brightman terbuie să știe că luminile se vor stinge cu zece minute înainte de începerea concertului. Accesul la acest show se face cu mai multe restricții: – fără flashuri, fără camere digitale de peste 35 mm, fără echipament de înregistrări audio, fără lasere, artificii sau diferite arme etc.

CITEȘTE ȘI: ANGELA GHEORGHIU, UN NOU ALBUM DE COLINDE

Cântăreața britanică revine după zece ani în România, iar showul de la Sala Palatului face parte dintr-un turneu început în 2013, „Dreamchaser”. Sarah Brightman va fi acompaniată de o orchestră formată din 51 de muzicieni, care debordează de pasiune și creativitate în ceea ce fac.

Sarah Brightman este singura soprană din lume care se poate adresa mai multor tipuri de public: aceasta este prezentă atât în topul Billboard Dance cât și în cel Classic. Sarah Brightman este cea care a inventat în muzică un nou concept: classic crossover.

Sarah Brightman a cântat de două ori la Jocurile Olimpice (Barcelona – 1992 și Beijing – 2008). Single-ul „Time to say goodbay” înregistrat cu Andrea Bocelli a fost vândut în peste 12 milioane de copii pe înreaga planetă, o piesă care face furori chiar și în ziua de azi.

Mai e timp să vă cumpărați bilet, dacă doriți să participați la concert. Biletele sunt disponibile în toate librăriile Humanitas, la Teatrul Național București, nagazinele Orange, Vodafone, Domo, magazinele Diverta și Inmedio sau online de pe eventim.ro, vandbilete.ro, bilet.ro, labilet.ro și myticket.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top