Connect with us

Revistateo.ro

Invitatie TSU - Reteaua de socializare care isi plateste utilizatorii

Stiri

Invitatie TSU – Reteaua de socializare care isi plateste utilizatorii

TSU este o noua retea de socializare care le aduce utilizatorilor sai ceva inedit – isi plateste utilizatorii pentru cotinutul pe care acestia il generaza.

Facebook a creat multa frustrare in randul utilizatorilor sai, deoarece continutul publicat de cei din lista acestuia nu mai ajungea in wall, facandu-se mai mult loc reclamelor si postarilor sponsorizate, Google a incercat sa fure succesul Facebook insa reteaua lor de socializare nu a prins la public.

TSU.co vine cu o idee inedita si propune utilizatorilor sai sa se comporte normal ca pe orice alta retea de socializare, insa ii atrage cu o propunere de nerefuzat: isi plateste fiecare utilizator pentru continutul pe care il afiseaza, iar in viitor va plati si puterea de atragere a utilizatorilor, adica va recompensa cu bani utilizatorii care isi atrag prietenii pe TSU.

Exista o foarte mare probabilitate ca noua retea de socializare, TSU, sa creeze probleme retetelor mari, deoarce acesta nu au avut niciodata in plan sa dea bani utilizatorilor sai si au gandit mereu doar cum sa ii faca sa ramana cat mai mult in retele si cum sa scoata bani de la paginile vedetelor, companiilor sau brandurilor.

Accesul in reteaua TSU se face pe baza de invitatie.

Momentan accesul pe reteaua de socializare TSU.co se face pe baza de invitatie,daca doriti sa va inscrieti puteti accesa acest link.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top