Connect with us

Revistateo.ro

El este noul iubit al lui Britney Spears!

Inedit

El este noul iubit al lui Britney Spears!

Soarta îi zâmbește lui Britney Spears! Aceasta tocmai ce a primit cheile orașului Las Vegas și este tot mai solicitată în diferite prezentări din America. Pe lângă triumful în carieră, aceasta poate defila și cu un nou iubit, care i-a cucerit inima cât ai zice pește.

Revista People din SUA confirmă relația dintre Britney Spears (32) și producătorul și scriitorul Charlie Ebersol (31). Ebersol este fiul directorului executiv al postului de televiziune NBC, veteranul Dick Ebersol. Cei doi încă nu și-au oficializat relația dar sunt văzuți peste tot împreună. Britney și Charlie doresc să construiască o relație frumoasă prin pași mărunți, mai scrie revista People.

CITEȘTE ȘI: MARC ANTHONY SE ÎNSOARĂ DIN NOU

Ebersol este unul dintre tinerii bărbați de succes ai Americii, acei bărbați tipici cu povești impresionante de viață în obținerea succesului. Acesta a terminat Universitatea Notre Dame și este cofondatorul „The Company”, o casă de producții de showuri de televiziune. Este unul dintre cei mai de succes 50 de producători de reality-showuri din lume.

Charlie este supraviețuitorul unei tragedii: În 2004 a suferit un accident în urma căruia a murit fratele său, Tedy. De asemenea, Charlie se implică în diferite acțiuni umanitare, cea mai recentă campanie fiind una care oferă ajutor veteranilor de război.

El este noul iubit al lui Britney Spears1

Charlie a mai avut iubite celebre, printre care tenismena Maria Sharapova și actrița Sofia Bush.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top