Connect with us

Revistateo.ro

GALERIE FOTO. Cele mai amuzante IMAGINI în legătură cu „double chek”-ul de la WhatsApp

Stil de viata

GALERIE FOTO. Cele mai amuzante IMAGINI în legătură cu „double check”-ul de la WhatsApp

Vă spuneam zilele trecute la rubrica TEHNOLOGIE că rețeaua de socializare Whatsapp  le permite utilizatorilor să vadă dacă mesajele lor au fost citite sau nu, până acum acest lucru fiind posibil doar pe Facebook (SEEN). Cele două bifări gri de până acum s-au transformat în albastre în mesajele private de pe WhatsApp.

Updatarea lui WhatsApp nu i-a bucurat însă pe toți, existând numeroși utilizatori ai aplicației care vor în continuare să ignore anumite persoane, însă de data aceasta nu o vor mai putea face întrucât acea persoană știe că mesajul a fost recepționat, citit și înregistrat în căpșorul destinatarului. Odată cu această modificare a celor de la WhatsApp au apărut o serie de glume și proteste pe Internet, iar noi ți le prezentăm pe cele mai haioase dintre ele:

GALERIE FOTO. Cele mai amuzante imagini in legatura cu double check-ul de la Whatsapp1 GALERIE FOTO. Cele mai amuzante imagini in legatura cu double check-ul de la Whatsapp GALERIE FOTO. Cele mai amuzante imagini in legatura cu double check-ul de la Whatsapp2 GALERIE FOTO. Cele mai amuzante imagini in legatura cu double check-ul de la Whatsapp3 GALERIE FOTO. Cele mai amuzante imagini in legatura cu double check-ul de la Whatsapp5 GALERIE FOTO. Cele mai amuzante imagini in legatura cu double check-ul de la Whatsapp4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top