Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE

Horoscop

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE

Horoscop 9 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 9.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 9 noiembrie 2014- Berbec

Lumea larga este atractia ta numarul unu, deci iesi mai mult pe afara, socializeaza, simte-te bine printre oameni cat mai diversi, pentru ca ai sansa de a face noi cunostinte care pot deveni in timp prieteni buni. Vestile care vin de peste hotare au si ele un efect excelent asupra psihicului tau, deoarece afli lucruri interesante, pozitive despre cei dragi de departe. Daca pleci la drum, nu te multumi cu zona din jurul locuintei, ci incearca sa iesi din judet, ba chiar si din tara daca ai cum, pentru ca cele mai frumoase evenimente nu au loc aproape de casa, ci la kilometri distanta.

Horoscop 9 noiembrie 2014- Taur

Sunt doua directii la fel de atractive care te cheama la ele si nu poti renunta la niciuna. Faci tot posibilul sa le urmezi pe amandoua, sa te ocupi de amandoua in mod egal, pentru ca sunt la fel de tonice si de frumoase. Vei gasi tu o solutie sa te imparti in asa fel incat sa nu fii nevoit sa alegi doar una dintre ele. Investesti aceeasi pasiune si aceeasi energie, si nu se poate sa nu apara rezultate la fel de bune si dintr-o parte si din alta cand pui atata suflet. Ba vei gasi o varianta de a le imbina pe amandoua in asa fel incat sa conlucreze spre acelasi scop.

Horoscop 9 noiembrie 2014- Gemeni

Esti foarte emotionat de un eveniment care va avea loc in urmatoarea perioada. Fiecare clipa care te apropie de acel moment creste starea de emotivitate, pentru ca nu stii foarte clar ce te asteapta. Esti influentat de cei din jur care iti prezinta aceste perspective in lumini foarte contradictorii, ca atare nu tine cont de povestirile lor, ci vei vedea tu cu ochii tai cum va iesi. Daca ai o atitudine tonica si increzatoare, si rezultatele vor fi excelente. Deci lasa teama si suspiciunea si inarmeaza-te cu tot optimismul de care esti capabil, deoarece gandirea pozitiva naste rezultate pozitive intotdeauna!

CITESTE SI: HOROSCOP 2015

Horoscop 9 noiembrie 2014- Rac

Tot ce-i frumos se si termina la un moment dat: si povestile de iubire, si vacanta, si zilele senine. Ramane un gol in inima ta si o vreme te vei alimenta din amintirile frumoase care sunt acum de domeniul trecutului. Nu mai poti reinvia nimic din acele timpuri, gata, este un capitol inchis catre care te vei intoarce de multe ori cu un dram de nostalgie li regret, dar macar poti fi multumit ca ai avut norocul sa traiesti aceste emotii minunate. Poate le vei mai trai si altadata, dar nu neaparat legandu-le de aceeasi sursa: si altceva te poate face fericit, deci nu te crampona de trecut cu atata forta.

Horoscop 9 noiembrie 2014- Leu

Nu te poti debarasa de o amintire din trecut care are efecte contradictorii asupra ta. Uneori regreti ca s-a terminat, ca nu mai traiesti si azi ceva similar acelor vremuri, dar alteori privesti inapoi cu manie. Posibil sa porti pica unei persoane pe care candva ai indragit-o, dar te-a ranit, te-a dezamagit, si nu poti ierta inca. Sunt momente cand ai fi dispus sa treci cu vederea tot ce s-a intamplat si sa ii dai o sansa de impacare, dar dupa aceea iti aduci aminte tot ce a fost mai trist si mai dureros intre voi si revii la aceleasi ganduri ostile. Fa ordine in inima ta fata de evenimentele de atunci!

Horoscop 9 noiembrie 2014 – Fecioara

Cineva trebuie sa-si pastreze mintea limpede intr-o situatie neclara ca cea de acum, ca atare erijeaza-te in lider, in indrumatorul tuturor, pentru ca tu vezi lucrurile cel mai obiectiv si rational, fara implicatii emotionale. Arata-le si celor care te insotesc incotro sa mearga, dar fa-o cu argumente logice, cu o descriere clara a directiei de mers, ca sa nu-ti reproseze mai apoi ca te-au urmat orbeste si nu au gasit ceea ce doreau. O discutie foarte sincera inainte ii poate lamuri ce au de facut, deci sa te urmeze in deplina cunostinta de cauza, bine documentati si informati, convinsi ca acesta e drumul cel mai bun in cazul de fata.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top