Connect with us

Revistateo.ro

„Dacă o femeie obține puterea, e important să le ajute și pe celelalte”

Stiri

„Dacă o femeie obține puterea, e important să le ajute și pe celelalte”

Îți facem cunoștință cu una dintre cele mai curajoase creatoare de modă și scriitoare din lume: Diane von Furstenberg. Este cunoscută pentru că spune exact ceea ce gândește, fără să joace jocul ipocriziei în societate. Diane von Furstenberg nu își rezervă nicio opinie și luptă pentru drepturile femeilor.

Designerul von Furstenberg a scris o carte autobiografică în care vorbește despre anumite lucruri care au rămas necunosute din istoria ei, o carte plină de dezvăluiri fără perdea și anecdote. Autoarea cărții „The woman I wanted to be” crede că „dacă o femeie obține puterea, e important să le ajute și pe celelalte”.

CITEȘTE ȘI: JENNIFER LOPEZ, ÎN CARTEA SA: „AM FOST MALTRATATĂ”

Von Furstenberg este de origine belgiană și este fostă prințesă (titlu pierdut odată ce a divorțat de Egon von Furstenberg în 1972) iar în momentul de față îi caută un succesor regretatului creator de modă Oscar de la Renta. Diane von Furstenberg a anunțat că se va retrage din lumea blitzurilor, scrie Wall Street Journal, însă actualitatea și lumea în mișcare încă o ține în centrul atenției, fiind unul dintre modelele femeii de succes.

Publicația Wall Street Journal vorbește despre deja un favorit pe tronul lăsat liber de Oscar de la Renta în persoana lui Michael Herz, însă, în realitate, Diane von Furstenberg vrea să îi înmâneze titlul de succesor nepoatei sale, Talita von Furstenberg, în vârstă de 15 ani.
daca o femeie obtine puterea e important sa le ajute si pe celelalte2

Diane von Furstenberg atinge în cartea sa probleme delicate din lumea modei, aceasta vorbind liber oriunde se află, de altfel, despre sexism și alte probleme cu care se confruntă femeia modernă: „În industria modei, femeile pot ieși mai ușor în față decât în alte zone. Dar asta nu înseamnă că trebuie să subestimăm chiar și lupta unor fotomodele pentru egalitate”. Diane von Furstenberg consideră că o femeie care a obținut succesul prin forțe proprii, după o muncă îndelungată, este obligată să-și împărtășească experiența cu celelalte femei.

Diane von Furstenberg mărturisește că și ea a fost victima sexismului când cineva a întrebat-o de-a dreptul șocant: „Ce face o fată atât de tânără și frumoasă ca tine de citește Wall Street Journal?”. De fapt, această chiar apăruse pe coperta ziarului Wall Street Journal, ziar care îi dedicase un reportaj special pentru profesionalismul de care dă dovadă. Diane nu i-a arătat coperta ca să se laude cu ea, însă a zâmbit amar celui care i-a pus întrebarea.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top