Connect with us

Revistateo.ro

Cum să porți blana artificială în această toamnă

Inedit

Cum să porți blana artificială în această toamnă

Cum să porți blana artificială este întrebarea de pe buzele tuturor în acest sezon, deoarece se pare că a revenit în tendințe. Fie că îți place sau nu, trebuie să recunoaștem că hainele din blană sunt foarte practice în seoznul rece. Orienteaza-te spre accesorii, dacă o haină este prea mult pentru tine. Le poți potrivi cu geci din piele sau lână și vei arăta fabulos toată iarna.

1. Jachetele crop. Fac o pereche grozavă cu fustele și pantalonii cu talie înaltă. Poartă o astfel de jachetă cu pantaloni din piele, un tricou din mătase și un colier statement pentru un efect deosebit. Este ținuta perfectă pentru o seară în oraș.

2. Haina de blană lungă. Ia-ți o atitudine de rock star și poartă o blană artificială lungă și luxoasă iarna aceasta. Este o investiție bună, mai ales că este foarte călduroasă. Totodată, este ideală pentu un outfit boem, alături de o pereche de cizme înalte, o rochie brodată și niște bijuterii din cristal asortate.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ PORȚI BIJUTERIILE STATEMENT

3. Haina oversized. Hainele oversized sunt în tendințe, fie că este vorba despre paltoane, hanorace sau haine de blană. Dacă vrei să fii în trend și să ai un look elegant și scos din tipare, poartă o blană artificială oversized cu o pereche de jeanși skinny.

4. Vestele. O vestă frumoasă este modalitatea ideală de a aduce blana artificială în garderoba ta. Poart-o cu ghete până la oul piciorului, blugi skinny și un tricou larg, cu mâneci lungi.

5. Blana colorată. O vesta din blană artificială colorată în nuanțe puternice cum ar fi violet sau albastru cobalt este o alegere grozavă, mai ales dacă îți dorești să ieși în evidență. Poți opta și pentru blană multicoloră dacă ești îndrăzneață. Poart-o cu alte articole de îmbrăcăminte în culori neutre și vei avea un outfit deosebit, fără prea mult efort.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top