Naturiste
CEAIUL DE CĂTINĂ – proprietăți miraculoase
Cătina este o plantă românească faimoasă pentru remediile naturiste, fiind adesea supranumită și „gingsengul românesc”. Ceaiul de cătină reface organismul uman pentru a căpăta mai multă energie și previne o serie de afecțiuni.
Ceaiul de cătină poate fi consumat în fiecare zi, furnizând o serie de elemente esențiale organismului: vitamina A, complexul vitaminic B, vitamina C (de zece ori mai multă vitamina C decât în citrice), vitamina E, K și P, și diferite minerale precum potasiu, fier, sodiu și magneziu. Ceaiul de cătimă este benefic pentru mai multe afecțiuni:
– Probleme ale sistemului imunitar
– Previne îmbătrânirea
– Reduce nivelul de colesterol
– Ameliorează durerile articulare
– Previne cancerul
REFACE SISTEMUL IMUNITAR
Ceaiul de cătină întărește sistemul imunitar. Consumat mai ales iarna, când suntem într-o măsură mai mare predispuși la răceală și gripă, ceaiul de cătină face organismul mai rezistent în fața virușilor.
CITEȘTE ȘI: DICȚIONARUL VINDECĂTOR AL PLANTELOR
PREVINE ÎMBĂTRÂNIREA
Ceaiul de cătină conține substanțe antioxidante care te ajută să îți menții pielea mai suplă. Ceaiul de cătină întărește unghiile și previne căderea părului.
REDUCE NIVELUL DE COLESTEROL DIN SÂNGE
Ceaiul de cătină curăță vasele de sânge prevenind astfel complicațiile cauzate de nivelul mare de colesterol din sânge, protejând astfel inima.
AMELIOREAZĂ DURERILE ARTICULARE
Datorită proprietăților anti-inflamatorii și analgezice, ceaiul de cătină este un produs-minune pentru ameliorarea durerilor articulare.
PREVINE CANCERUL
Conținutul ridicat de antioxidanți din cătină protejează celulele organismului nostru de radicalii liberi. Pentru un efect mai puternic împotriva cancerului, puteți opta mai degrabă pentru uleiul de cătină, fiind mai concentrat.
Steluta olteanu
2015-10-14T22:08:10+03:00 at 2015-10-14T22:08:10+03:00
Súper multumita