Connect with us

Revistateo.ro

Nuntă cu mister total

Inedit

Nuntă cu mister total

S-au căsătorit ieri și toată lumea aștepta deja fotografiile de la nuntă. Marc Anthony a spus pentru a treia oară „DA”, de data aceasta în fața frumoasei Shannon de Lima.

Nicio fotografie. Și foarte puține detalii. Cea de-a treia nuntă a lui Marc Anthony se caracterizează prin exces de securizare, deoarece nimeni nu a putut pătrunde în zona La Romana din Republica Dominicană unde și-a ținut cântărețul nunta. Măsurile de securitate au fost atât de dure încât până și tatăl lui Marc Anthony a trebuit să se legtimieze câteva minute bune la poartă pentru a intra în curtea domeniului unde se ținea nunta.

CITEȘTE ȘI: PRIMELE DETALII DESPRE NUNTA LUI MARC ANTHONY

Artistul a mers atât de departe cu securitatea încât a cerut guvernului din Republica Dominicană să se închidă spațiul aerian și maritim pentru a nu se putea face fotografii de la nunta sa, de teama unor paparazzi. Mulți deja au comentat că Marc Anthony a semnat un contract de exclusivitate cu o revistă, și, potrivit acestor contracte, nimeni nu ar avea dreptil să difuzeze vreo imagine înaintea firmei cu care s-a semnat.


Juan Luis Guerra, unul dintre prietenii lui Marc Anthony, a cântat la nunta cântărețului

Din ce s-a strecurat prin presa mondenă, s-a aflat că la nuntă au cântat prietenul lui Marc Anthony, Juan Luis Guerra (așa cum era de fapt planul) și Carlos Vives. Toată lumea așteaptă o fotografie sau un instantaneu de la nunta celebrului artist pentru că așteaptă numeroase răspunsuri: cum a fost îmbrăcată mireasa? Ce coafură avea? Cum erau îmbrăcați invitații? Cum s-a prezentat Marc Antony în fața altarului? etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top