Connect with us

Revistateo.ro

Alimente care duc la apariția cancerului

Stiri

Alimente care duc la apariția cancerului

Cancerul este una dintre bolile care nu lasă pe nimeni să scape, atacând oamenii indiferent de civilizație, rasă, sex, etnie etc. Cu cât avansăm din punct de vedere științific descoperim că celulele canceroase sunt produse de stilul nostru haotic de viață. Îți prezentăm care sunt alimentele care favorizează apariția cancerului.

ALIMENTELE PROCESATE
Hot-dog-urile sau pastilele de carne din hamburgeri sunt periculoase pentru că sunt cancerigene. Chimicalele și conservanții le lungesc perioada de expirare, însă asta nu garantează că sunt sănătate curată. Aceste elemente (chimicale, aditivi alimentari, conservanți) nu fac altceva decât să distrugă și fărâma de nutrienți rămasă într-o salată adăugată la un hamburger sau shaorma.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE PRIVIND DIAGNOSTICAREA CANCERULUI DE ESOFAG

OMG – ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC
Da, și acestea contribuie la dezvoltarea cancerului. Alimentele care se dezvoltă prin tehnici de inginerie genetică cresc spectaculos față de cele care se dezvoltă natural, iar acest lucru se datorează diferiților hormoni și altor chimicale.

ALIMENTELE NE-ORGANICE
Acestea sunt alimentele crescute cu herbicide și pesticide. Pericolul este unul real întrucțt fructele care se formează ajung să absoarbă în intregime aceste chimicale, punându-ne viața în pericol.

ÎNDULCITORII ARTIFICIALI ȘI AROMELE
Potențiatorii de aromă măresc riscul de a face cancer și acest lucru este dovedit științific. Cele mai cunoscute astfel de ”vedete” sunt aspartamul, zaharina și splenda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top