Connect with us

Revistateo.ro

4 măști cu kiwi super eficiente

Cosmetica

4 măști cu kiwi super eficiente

Un kiwi are de 3 ori mai multă vitamina C decât o portocală, ceea ce înseamnă că fața ta se va bucura de elasticitate și vitalitate atunci când aplici o mască care conține acest fruct. Alături de alte ingrediente benefice, kiwi poate transforma o mască de față într-un tratament super eficient care te întinerește și hrănește pielea în profunzime. Conținutul bogat de vitamina E luptă împotriva îmbătrânirii premature și protejează tenul de acțiunea nocivă a radicalilor liberi. Iată câteva măști uimitoare care te vor ajuta să arăți superb și să te simți bine!

1. Mască cu kiwi și migdale. Migdalele sunt o sursă majoră de vitamina E, care alături de vitamina C din kiwi fac din această mască un tratament puternic anti îmbătrânire. Înmoaie câteva migdale în apă peste noapte. A doua zi pisează-le până ce formezi o pastă. Amestecă pasta cu pulpă de kiwi tăiată foarte mărunt și aplică masca evitând zona ochilor și a buzelor. Las-o să acționeze 10 minute și spală-te cu apă caldă.

CITEȘTE ȘI: SFATURI PRACTICE PENTRU ÎNGRIJIREA PIELII LA ORICE VÂRSTĂ

2. Mască cu kiwi și iaurt. Iaurtul lasă pielea fină și catifelată și o repară datorită conținutul de proteine. Formează o pastă din 2 linguri de iaurt și un kiwi tocat mărunt și aplic-o pe toată fața. Las-o să acționeze 20 de minute, apoi clătește-te cu apă caldă.

3. Mască cu kiwi și banane. Aceasta este o mască pentru persoanele cu pielea uscată. Bananele repară pielea și o hidratează, în timp de kiwi îi redă strălucirea și vitalitatea. Fă o pastă din o jumătate de pulpă de kiwi tocată, o jumătate de banană pisată și o lingură de apă de trandafiri. Masează ușor fața cu ea și apoi spală-te cu apă caldă.

4. Mască cu kiwi și avocado. Uleiul de avocado nu lasă urme grase și este potrivit pentru persoanele care au tenul uleios. Se amestecă 2 linguri de ulei cu o jumătate de pulpă de kiwi tocată și o linguriță de miere și se lasă să acționeze pe față 15 minute. Se spală fața cu apă caldă și se aplică o cremă hidratantă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top