Connect with us

Revistateo.ro

Vedetele cărora nu le-a priit căsătoria

Inedit

Vedetele cărora nu le-a priit căsătoria

Unele vedete fac paradă în fiecare zi cu căsniciile lor perfecte și dau sfaturi despre cum să nu distrugo o relație și cum să trăiești fericit în ciuda anumitor probleme. Există însă și alte celebrități pentru care căsătoria a fost un coșmar. Dacă ar fi să realizăm un top al celor mai scurte căsătorii de vedete, acesta l-ar câștiga Britney Spears, care a fost căsătorită doar 55 de ore!

Da, Britney Spears ia coronița pentru cea mai scurtă căsătorie mondenă. Aceasta s-a căsătorit cu Jason Allen Alexander. Nunta celor doi a avut loc pe 3 ianuarie 2014 în Las Vegas, la o petrecere de Anul Nou, și… a durat până se terminase deja perioada petrecerilor de început de an: 55 de ore. Acesta rămâne în continuare un record dificil de depășit.

CITEȘTE ȘI: LUCRURI PE CARE LE FACE ORICE PERECHE DE ÎNDRĂGOSTIȚI

Tot despre o căsătorie foarte scurtă, dar mai lungă în comparație cu cea a lui Britney Spears cu Jason Allen, a fost cea a Pamelei Anderson cu Rick Salomon. Cei doi s-au luat pentru a fi împreună doar 2 luni. Pamela a mai fost căsătorită cu Kid Rock în 2006, fostul iubit al lui Shannen Doherty.

Vedete carora nu le-a priit casatoria2

Tot cu cifra 2 în față arată și rezumatul căsniciei lui Eddie Murphy cu Tracey Edmonds: 2 săptămâni, mai exact. Cei doi au fost catalogați multă vreme drept perechea perfectă din Cetatea Filmului de la Hollywood, dat fiind că ea era producătoare de filme și el actor, fapt care îi ținea mai mereu în contact.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top