Connect with us

Revistateo.ro

Crema anti-aging pe care o poți face chiar tu

Stiri

Crema anti-aging pe care o poți face chiar tu

Se spune că nu ar trebui să folosești pe pielea ta ceva ce nu ai și mânca. Corpul absoarbe aproximativ 60% din ceea ce se aplică pe pielea, deoarece aceasta acționează chiar ca un burete. Chiar vrei să absoarbă intregiente chimice și toxice care îți pot face rău dacă le utilizezi o perioadă îndelungată?  Creme de îngrijire preparate din ingrediente naturale sunt foarte eficiente și luptă împotriva ridurilor, a deshidratării și a petelor. Secretul este să le folosești în mod constant și pielea va deveni elastică și suplă. Din păcate marketingul agresiv și lipsa de educație în acest sens afectează deciziile și alegerile consumatorilor mai mult decât ne putem imagina. Este mult mai sigur pentru sănătatea ta să îți prepari singură produsele de îngrijire. In final, un organism sănătos se vede din exterior și în primul rând trebuie să te gândești la sănătate, mai apoi la frumusețe.

Cea mai grea parte din procesul de preparare al acestei creme este  să aduni toate ingredientele la un loc. De aici, totul e floare la ureche!  Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 5 linguri de ulei de migdale

– 2 linguri de unt de cacao

– 2 linguri de ulei de cocos

– o lingură de unt de shea

– o lingură de ceară de albine

– 50 ml de apă de trandafiri

– o linguriță de gel de aloe vera

– o linguriță de vitamina E (ulei)

– o jumătate de linguriță de extract de vanilie

– 8 picături de ulei esențial de portocale

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI FACI SINGURĂ BALSAMUL DE BUZE

Cum trebuie să procedați:

Sterilizează recipientul în care vei păstra crema în apă fiartă, dacă nu este un recipient nou.

Într-o cratiță cu fund dublu topește ceara de albine, untul de cacao, uleiul de cocos și untul de shea. În timp ce se topesc uleiurile, amestecă în alt vas gelul de aloe vera și apa de trandafiri. După ce s-a răcit amestecul, adaugă uleiul de migdale și amestecul din apă de trandafiri și aloe. Amestecă încontinuu până ce compoziția devine subțire, apoi toarnă peste ea extractul de vanilie, uleiul esențial și vitamina E. Varsă crema în recipientul pregătit și depoziteaz-o în frigider 3-4 zile, înainte să o folosești. Această cremă poate fi aplicată timp de un an de zile

 

1 Comment

1 Comment

  1. Madalina

    2014-11-15T09:33:52+02:00 at 2014-11-15T09:33:52+02:00

    Nu-i chiar aşa de simplu de făcut precum credeţi ! Şi dacă o produci la scară mică, ingredientele sunt foarte costisitoare şi trebuiesc folosite toate. Ce farmacie sau drogherie îţi vinde o linguriţă de aloe vera, una de Vit. E sau 8 picături de ulei esenţial de portocale ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top