Connect with us

Revistateo.ro

Cum slăbești cu 7 sfaturi REPEDE și SĂNĂTOS

Dieta si Sport

Cum slăbești cu 7 sfaturi REPEDE și SĂNĂTOS

Femeile realizează că vor să slăbească atunci când nu le mai vin bine hainele sau rochia dorită este prea mulată pentru colăceii inestetici. Iată 7 sfaturi esențiale dacă vrei să slăbești în termen scurt. Află cum slăbești sănătos citind următoarele rânduri:

MĂNÂNCĂ MAI PUȚINE FRUCTE
Acest prim sfat s-ar putea să te bulverseze dar nu are de ce. Și asta pentru că nu toate fructele sunt bune de mâncat toată ziua, deoarece acestea conțin fructuoză și fructuoza înseamnă zahăr și zahărul… te îngrașă! Înlocuiește fructele cu o cană de cireșe pe zi sau de fructe de pădure. Fructuoza dezvoltă rezistența la lepitină care se traduce prin surplus de kilograme.

ÎNLOCUIEȘTE CARBOHIDRAȚII
Mai puține paste făinoase și mai mult amidon din legume verzi! Este un alt sfat care va ține departe grăsimea. Legumele cu frunze și cruciferele furnizează elemente esențiale organismului și nu îngrașă: nutrienți, antioxidanți cu calorii slabe etc.

BEA APĂ CU SEMINȚE DE IN ÎNAINTE DE MASĂ
Cu o oră înainte să mănânci bea un pahar de apă cu semințe de in măcinate. Dacă nu găsești semințe de in măcinate poți adăuga un supliment sub formă de praf cu amestec de fibre.

DORMI 7-9 ORE DE SOMN
Cu cât dormi mai puțin cu atât corpul tău va cere mai multă mâncare. Păcălește-ți corpul dormind mai mult și consumând strictul necesar. Învață să nu mai fi dependentă de pofte.

FĂRĂ STRES
Mai multe studii arată că persoanele care se stresează foarte mult pot slăbi exagerat de tare dar pot să și pună kilograme în plus pe ele, deoarece mâncarea va fi văzută ca un prieten și principalul refugiu când fugim de probleme.

ÎNCEARCĂ REȚETE DE DETOXIFIERE

Detoxifierea este bună pentru curățarea organismului și ajută mult dacă dorești să slăbești. Sucurile din plante și fructe fără prea multă fructuoză te vor ajuta să îți echilibrezi metabolismul

ALEARGĂ O JUMĂTATE DE ORĂ ODATĂ LA 2 ZILE
Nu te grăbi, aleargă normal timp de 30 de minute la fiecare două zile pentru a avea un corp energic și mai puțin predispus la sedentarism, una dintre principalele cauze ale îngrășatului.
 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top