Connect with us

Revistateo.ro

Noul președinte al României își lansează mâine volumul autobiografic

Inedit

Noul președinte al României își lansează mâine volumul autobiografic

Proaspătul ales președinte al României, Klaus Iohannis, își lansează mâine un volum autobiografic intitulat „Pas cu pas”, la Târgul de Carte Gaudeamus din București, la standul editurii Curtea Veche Publishing. Evenimentul de lansare va avea loc la ora 17:30.

Klaus Iohannis dezvăluie aspecte necunoscute despre viața sa în volumul autobiografic precum perioada de studenție din Cluj (fost student al Universității Babes-Bolyai), sora sa, soția, perioada din copilărie și cariera în învățământ. Volumul lui Klaus Iohannis cuprinde 200 de pagini în care vorbește și despre culisele politicii și despre omul din spatele politicianului.

CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI IOHANNIS, PRIMITĂ ÎN MOD EMOȚIONANT DE ELEVII SĂI

„Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut-o neapărat pentru a răspunde curiozităţii celorlalţi. Am recuperat acele întâmplări, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le-am preţuit.

Noul presedinte al Romaniei isi lanseaza maine volumul autobiografic2

Identitatea mea personală a umplut, prin intermediul faptelor, dar şi prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoană publică pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (…) A venit timpul ca valorile performanţei să fie puse în acţiune tocmai pentru ca aspiraţiile de atâta amar de timp să se transforme, în sfârşit, în realităţi palpabile: stabilitate economică, bunăstare şi certitudinea că ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie”, susține președintele într-un comunicat de presă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top