Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Răducan, în juriu la noua emisiune-surpriză de la PRO TV

Stiri

Andreea Răducan, în juriu la noua emisiune-surpriză de la PRO TV?

În juriul din Marea Britanie se află Nadia Comăneci, iar în cel din România ar putea intra Andreea Răducan și Mariana Bitang, scrie gândul.info. Este vorba despre juriul noii emisiuni de la PRO TV, „Tumble”, emisiune care face deja furori în toată lumea.

Printre favoritele pentru juriul de la „Tumble” se numără fosta gimnastă Andreea Răducan, o figură publică mai puțin prezentă pe micile ecrane. Andrewa Răducan însă neagă că ar fi primit vreo propunere din partea celor de la PRO TV, așa cum scrie presa și spune că nu știa că acest format va fi prezent și în România.

CITEȘTE ȘI: VEDETE CARE ȘI-AU TRANSFORMAT COMPLET CORPUL

Emisiunea a fost achiziționată de CME Programming de la BBC Worldwide, pentru postul de televiziune PRO TV, drepturile pentru „Tumble”. TV-showul este un concurs de gimnastică unde participă vedete ale sportului. În Marea Britanie, unul dintre jurații de la „Tumble” este Nadia Comăneci, aurul olimpic de la Montreal.

„Acest concept merge, pentru că au o celebritate şi un profesionist care fac echipă. Au vreo şase discipline care pornesc de la gimnastică: în aer, trapez, gimnastică acrobatică, gimnastică ritmică, unde îţi dau panglica sau mingea. Carl Froch a efectuat un exerciţiu foarte spectaculos în care a folosit o roată de motocicletă”, vorbește Nadia Comăneci despre formatul emisiunii.

Nadia Comăneci susține că și-a dori să îl vadă pe Ilie Năstase în juriul românesc de la „Tumble”, pentru că poate fi un model pentru multe persoane chiar dacă are o vârstă înaintată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top