Connect with us

Revistateo.ro

Vedete masculine care își arată mușchii cu orice preț

Stiri

Vedete masculine care își arată mușchii cu orice preț

Să ai un corp fibros, să îți lucească pectoralii când mergi la plajă și toate femeile să fie topite după tine, e ceva normal. Ba chiar un corp îngrijit este sănătos, pentru că sportul e sănătate curată. Însă care este limita atunci când vrei să demonstrezi cu orice preț că ai luat și tu haltera 15 minute în plus decât restul băieților? Iată mai jos câțiva pectorali ieșiți din… tipare și chiar din haine.

Felul în care te îmbraci dacă ai pectorali proeminenți contează foarte mult. Nu tuturor bărbaților le stă bine cu mușchii lucind sub hainele mulate, iar aceste vedete masculine o dovedesc din plin. Începem cu cel din imaginea articolului: este Ben Affleck, are 42 de ani și poartă o bluză mulată gri care ar putea s-o arunce, deoarece se vede de la o poștă că îl incomodează.

CITEȘTE ȘI: 3 FANTEZII SEXUALE PE CARE LE ARE ORICE FEMEIE

Vedete masculine care isi arata muschii cu orice pret3
O altă vedetă masculină care face ca femeile să-și întoarcă capul după el este Kellan Lutz. Acesta nu știe că talia L sau M pe care le poartă ar putea să îl trezească cu hainele explodate în diferite colțuri. Aici se aplică celebra vorbă: „Vezi că nu-ți încapi în piele!”

Vedete masculine care isi arata muschii cu orice pret4
O altă vedetă masculină care nu cunoaște limitele este Fernando Tejero, care și-a transformat burta de bere în muschiuleți atractivi. Da, numai că nu se pozează așa, dragă Fer! Asta e pentru adolescenți!

Vedete masculine care isi arata muschii cu orice pret5.jpg
Nu putea lipsi idolul tuturo adolescentelor. Doamnelor și domnilor… Justiiiiiiiiiiiin Bieeeeeeeebeeer! Tânărul cântăreț vrea dă ne dovedească cu orice preț că este o bunăciune. Fetelor, v-a convins?

Vedete masculine care isi arata muschii cu orice pret6
Un alt tânăr din generația Bieber este cântărețul Nick Jonas, despre care nu ne dăm seama ce vrea să ne arate mai exact: că abia a început antrenamentul pentru cariera de boxeur sau că pur și simplu și-a terminat ziua de muncă în construcții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top