Connect with us

Revistateo.ro

Black Friday la români

Stiri

Black Friday: Televizor la doar 299 LEI

EMAG îți oferă Televizor LED Orion la doar 299 de LEI. Ecranul televizorului Orion T19D LED are diagonala de 47 cm și dispune de tehnologia LED. Datorită acestei tehnologii, televizorul are o durată de viață lungă și un consum redus de energie, regimul termic fiind unul relaxat. Rezolutia este de 1366 x 768, HD, aspectul fiind 16:9.

În oferta EMAG mai găsești:

Televizor LED Philips, FULL HD la doar 549 de LEI– Cu Digital Crystal Clear de la Philips beneficiezi de 69 miliarde de culori și un super contrast dinamic de 500.000:1. Calitate desăvârșită a imaginii.

Televizor LED Toshiba, 80 cm, HD la doar 499 de LEI –  Te bucuri de imagini de înaltă rezoluție!

Televizor LED Smart Orion la doar 899.99 LEI

Televizor Interactiv LED Samsung la doar 14999 Lei – Datorită tehnologiei Color Brilliance, puteți vedea lucrurile cu un aspect foarte natural. Tonurile sunt reproduse cu o precizie uluitoare, de parca ați fi, în realitate, în locul respectiv. Tot ceea ce vedeți pe ecran este luminos și intens. Culorile prind viață în mod spectaculos, iar imaginile arată natural și realist. Acum, puteți să vă scufundați într-o extraordinară vizualizare UHD, foarte spectaculoasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top